ΗΝανά Παλαιτσάκημίλησε για την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν.
Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, ανέφερε: «Ο Κώστας Βουτσάς μου έλεγε πως καταφέρνει να τον αγαπά ο κόσμος, γιατί προσαρμοζόταν, οπότε ακολουθώ τη συμβουλή του».
Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα», είπε: «Ένιωσα πολύ άσχημα. Πάγωσα, δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τα τόσα επώνυμα που είχα, ήταν ένα κακόγουστο αστείο που είχε κάνει ένας δημοσιογράφος που δεν είναι πια στη ζωή».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d27zdpe7l8nd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έλεγε πως είμαι μια γραφική τύπισσα που παίρνω το επώνυμο των συζύγων μου. Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, είχα το όνομα του συζύγου μου, αλλά όταν χώρισα και πήγα στον ΣΚΑΪ, ήθελα να έχω το όνομα του πατέρα μου».
Τέλος, μίλησε για την κακοποιητική σχέση, στην οποία βρισκόταν. «Ήταν μια πολύ δύσκολη ιστορία για μένα. Κάθε φορά που ακούω για μια κακοποίηση γυναίκας, τη ζω σαν να είναι δικιά μου. Κινδύνευσα, πήγα στο τμήμα και ζήτησα περιπολικό να με πάει σπίτι. Ο κακοποιητής μου καταδικάστηκε στον δεύτερο βαθμό, καταδικάστηκε στο Εφετείο, αλλά εκκρεμεί ακόμα μία μήνυση δική μου, γιατί αυτές οι ιστορίες δεν λήγουν εύκολα», εξήγησε κλείνοντας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.