Η Μάρω Κοντούείχε τα γενέθλιά της και το στούντιο «Κλεισθένης» της ευχήθηκε με μία φωτογραφία.
Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τη Μάρω Κοντού και την Ξένια Καλογεροπούλου.
Όπως αναφέρεται, η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 1 Ιανουαρίου του 1960 και δεν έχει βγει ποτέ στη δημοσιότητα μέχρι σήμερα.
Στη λεζάντα που συνοδεύει το στιγμιότυπο, αναφέρεται: «Το στούντιο "Κλεισθένης" εύχεται χρόνια πολλά στην αγαπημένη ηθοποιό Μάρω Κοντού με μια αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία της, μαζί με την υπέροχη ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου στις 1-1-1960, με τον φακό του Κλεισθένη».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.