Οι νέοι γείτονες της Κέιτι Πράις δεν είναι καθόλου χαρούμενοι που το μοντέλο μετακομίζει στη γειτονιά τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η σταρ του OnlyFans αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την έπαυλη, όπου έμενε, λόγω ενός απλήρωτου φόρου ύψους 761.994,05 λιρών τον περασμένο μήνα.
Η Κέιτι Πράις μετακόμισε στο Σάσσεξ και μάλιστα, ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για τη μετακόμιση.
Όπως γράφει σε story, χρειάστηκε κάποιον να τη βοηθήσει να «μεταφέρει το υδρομασάζ της στο δυτικό Σάσεξ».
Ένας από τους νέους γείτονες της Κέιτι Πράις δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να πουλήσει το σπίτι του, αν το μοντέλο μετακομίσει δίπλα του, ενώ μια άλλη γυναίκα που ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε: «Ένας από τους γείτονες με πήρε τηλέφωνο για να μου πει τα "φρικτά" νέα. Η αντίδραση από τους περισσότερους γείτονες δεν ήταν πολύ θετική».
Συνέχισε λέγοντας: «Ένας άλλος γείτονας είπε ότι δεν με πήρε τηλέφωνο, αμέσως μόλις έμαθε τα νέα, καθώς δεν ήθελε να μου χαλάσει τη μέρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να βάλουμε το σπίτι μας προς πώληση. Αλλά και αυτό είναι λίγο υπερβολικό».
Ένας άλλος γείτονας αναφέρει στη Mirror: «Είμαι σοκαρισμένος. Νομίζαμε ότι θα μετακομίσει στο Hurstpierpoint».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.