Η Μαρίζα Ρίζου ερμήνευσε το τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου στη σειρά «Maestro».
Η τραγουδίστρια «έντυσε» με τη φωνή της τη σκηνή της συνάντησης του «Ορέστη» με την «Κλέλια» στο θέατρο Λυκαβηττού.
Σε ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της σειράς για τη συνεργασία τους.
Αφού δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στο θέατρο Λυκαβηττού, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Συμπαντική συγκυρία να πω το συγκεκριμένο τραγούδι (που για την ψυχή μου είναι κάτι σαν τον Εθνικό Ύμνο της ελληνικής μουσικής) σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου που είχα τόσο μεγάλη ανάγκη από Παύση και Ησυχία για να με ακούσω ξανά».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Σωτηρία της Ψυχής ΕΙΝΑΙ πολύ μεγάλο πράγμα και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Σταμάτη Κραουνάκη (πιστεύω είναι ξεκάθαρο πια το μεγάλο μου κόλλημα μαζί του και ο απεριόριστος θαυμασμός μου στο έργο του και στα όσα προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι), την Λίνα Νικολακοπούλου (που κάποτε ευτυχώς γεννήθηκε και έγραψε όσα εμείς ακόμα κάθε χρόνο ανακαλύπτουμε. Τα τραγουδάμε, αλλά κάθε μέρα ερχόμαστε πιο κοντά σε όλα όσα σημαίνουν) και φυσικά τον Χριστόφορο που με τόση αγάπη φρόντισε τα πάντα και μου έδωσε αυτόν τον χώρο σε άλλο ένα διαμάντι που δημιούργησε. Τον Δημήτρη Σιάμπο για το ταλέντο και τη φιλία του τόσα χρόνια και φυσικά όλους εσάς που ενώ το έχει πει μοναδικά -όπως και όλα όσα τραγουδάει- η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σας ενδιαφέρει να το ακούσετε και από τη δική μου ψυχή».
Έκλεισε την ανάρτησή της γράφοντας: «Έχει πλάκα και είναι ταυτόχρονα πολύ τιμητικό που τη χρονιά που δεν κάνω λάιβ "ανοίγω" το θέατρο του Λυκαβηττού που επαναλειτουργεί μετά από τόσα χρόνια και εύχομαι του χρόνου με το καλό να τα πούμε όντως εκεί από κοντά!!!! Έως τότε, επανασύνδεση με το μέσα. Μην τα γράφουμε και τα λέμε μόνο, να τα κάνουμε κιόλας! Η σωτηρία της ψυχής, είναι ΤΟ ΠΙΟ μεγάλο πράγμα. Εύχομαι το ίδιο σε όλους, ο καθένας στον χρόνο του και με τον τρόπο του. Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ και σας στέλνω νησιώτικη, δροσερή, θεραπευτική ενέργεια🌷».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.