Μία ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη από τη σημερινή της εκπομπή έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα παιδικά της χρόνια και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο που σπούδαζε.
Μιλώντας για τότε, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: «Όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω».
Δείτε το βίντεο με τη δήλωσή της:
τυχερή είσαι Ζήνα μο! εμείς που είχαμε να φάμε χάμπουργερ όταν σπουδάσαμε ακόμα προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά. pic.twitter.com/2lW8DvPvYS
Η φράση της αυτή έχει γίνει viral, με πολλούς να τη σχολιάζουν στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Σε αυτή, γράφει: «Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ, γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς