Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και η αδερφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα, το σχολίασε σε δηλώσεις της.
Ανάμεσα στα όσα είπε στην εκπομπή «Happy Day» η ηθοποιός χαρακτήρισε σωστή την απόφαση της αδελφής της να μην παρουσιάζει κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα στον σταθμό, μετά το «I Love Σου Κου».
«Για μένα, κάνει σωστά η Μπέττυ που δεν ανανεώνει με τον ΑΝΤ1» είπε αρχικά, η Ματθίλδη Μαγγίρα και πρόσθεσε: «Η Μπέττυ ξέρει τι θέλει. Αυτό θέλει να κάνει, νομίζω το κάνει πολύ καλά αυτό που θέλει να κάνει. Από εκεί και πέρα, το κατάστημα αποφασίζει ποιον θα βάλει πωλητή. Δε ξέρω αν στενοχωρήθηκε ή αν απογοητεύτηκε».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.