Το ζευγάρι, που είναι σχεδόν 2 χρόνια μαζί, αν και σπάνια μιλάει δημόσια ο ένας για τον άλλον, δεν διστάζει να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, όσον αφορά στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, πραγματοποιεί τα γυρίσματα για την ταινία, «Υπάρχω», στην οποία θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ωστόσο, το ζευγάρι καταφέρνει να περνάει χρόνο μαζί, όπως φάνηκε και το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου.
Η Instagrammer ανέβασε μια selfie στον λογαριασμό της στο Instagram με τον τραγουδιστή και τον αποκάλεσε «μωρό» της.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας