Το ζευγάρι, που είναι σχεδόν 2 χρόνια μαζί, αν και σπάνια μιλάει δημόσια ο ένας για τον άλλον, δεν διστάζει να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, όσον αφορά στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, πραγματοποιεί τα γυρίσματα για την ταινία, «Υπάρχω», στην οποία θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ωστόσο, το ζευγάρι καταφέρνει να περνάει χρόνο μαζί, όπως φάνηκε και το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου.
Η Instagrammer ανέβασε μια selfie στον λογαριασμό της στο Instagram με τον τραγουδιστή και τον αποκάλεσε «μωρό» της.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.