Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε μια αναδρομή στα χρόνια που έπαιζε πόλο επαγγελματικά στην ομάδα του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια κοινής του συνέντευξης με την επί 32 χρόνια σύντροφό του, Δήμητρα Παπαδήμα.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος με τη σύντροφό του στο «Ενώπιος Ενωπίω» και όταν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του από τότε που ήταν πολίστας, περιέγραψε εκείνη την περίοδο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1zg27nz00yp)
Βλέποντας τη φωτογραφία, ο ηθοποιός είπε: «Εδώ είμαι με όλους τους φίλους, είμαι ο δεύτερος, είναι γύρω στο 1970 αυτό. Τότε ήμασταν μονίμως τρίτοι και τότε είχε έρθει ένας προπονητής που είχε βγάλει τους εφήβους Γιουγκοσλαβίας παγκόσμιους πρωταθλητές. Κάναμε ένα εξάμηνο και μετά μας κέρδιζε ο Εθνικός που ήταν 25 χρόνια πρωταθλητής και ο Ολυμπιακός, εξαιρετικές ομάδες και μας κέρδιζαν με μεγάλη δυσκολία. Αλλά δεν τον πληρώσαμε και έφυγε ο προπονητής και ξαναβουτήξαμε από τρίτη θέση και κάτω».
«Αντρίλα» σχολίασε η σύζυγός του και πρόσθεσε: «Πολύ άντρας, οι πλατάρες και η σιγουριά, έλεγες "έχω ένα θηρίο εκεί πέρα να αλλάξω". Αλλά αποδείχτηκε ότι εγώ είμαι τελικά το θηρίο, 32 χρόνια».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.