Η Δανάη Μπάρκα είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση, 10 χρόνια πριν, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Τα πλάνα από το εν λόγω επεισόδιο προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ήταν η πρώτη φορά που η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση.
Βλέποντάς το, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Είμαι εγώ καλεσμένη; Μπορούμε να ξαναδούμε το πλάνο; Είμαι η κοπέλα με τα μαύρα; Θα τρελαθώ».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1xv1tm0p4uh)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η πρώτη μου φορά καλεσμένη στην τηλεόραση είναι αυτή. Να 'μαι. Να είνα το 2013-2014; Όταν έπαιζα την Ουρανία στο θέατρο. Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα απέναντί μου και την Ελένη, τις κάμερες, δεν ήξερα τι να κάνω. Έκανα και την ίδια κίνηση με τα μαλλιά, εντάξει εγώ είμαι».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.