Survivor - Κατερίνα Δαλάκα: Θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αν δεν κερδίσουμε την επόμενη ασυλία
Τα περιθώρια στενεύουν για την κόκκινη ομάδα, καθώς οι παίκτες λιγοστεύουν
Η Κατερίνα Δαλάκα στοχεύει στο να κερδίσει η ομάδα της ακόμα μια ασυλία στο Survivor, καθώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αν αποχωρήσει κι άλλος παίκτης από την κόκκινη ομάδα.
Η παίκτρια των Διασήμων μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και αναφέρθηκε επίσης, στην ψήφο που έριξε στον Χριστόφορο, ώστε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xefgfk5te1)
Αρχικά, δήλωσε: «Υποψήφιος ο Χριστόφορος, δύο επιλογές είχα. Ο Χριστόφορος είναι πιο χαμηλά αγωνιστικά από τον Γκιουλέκα. Οπότε, κινήθηκα έτσι. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η ψήφιση».
Στη συνέχεια, η παίκτρια εξέφρασε την ανησυχία της, λέγοντας: «Εύχομαι να είμαστε πιο δυνατοί στην επόμενη ασυλία και να μπορέσουμε να είμαστε εμείς οι νικητές, διαφορετικά θα είμαστε πάρα πολύ δύσκολα».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.