Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την καριέρα του στη μουσική, την παύση που χρειάστηκε να κάνει για ένα διάστημα και την επιτυχία που βρήκε στην Ελλάδα.
Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη 6 Ιουνίου.
Αρχικά, δήλωσε για την επιτυχημένη του πορεία: «Οι στόχοι δεν σταματούν. Ομολογώ ότι ερχόμενος από την Κύπρο στην Ελλάδα δεν περίμενα ούτε τα μισά από όσα έχω κάνει. Κρατούσα πολύ μικρό καλάθι, αλλά δεν ήξερα και το εύρος της δυνητικής επιτυχίας. Νιώθω χορτασμένος, νιώθω και ότι δεν έχει κορεστεί η μουσική μου ενέργεια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1sx1lsdxqvd)
Επιπλέον, σχετικά με το διάλειμμα που έκανε για μερικά χρόνια, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Είναι απαραίτητη η παύση. Βέβαια, εγώ την παύση μου την έκανα για 4-5 χρόνια και γύρισα πιο ανανεωμένος και πιο ορεξάτος στη δισκογραφία και στη μουσική πριν 2-3 χρόνια. Είμαι αρκετά λογικός με τον εαυτό μου. Αν νιώθω ότι έχω κουραστεί εγώ, σημαίνει ότι έχει κουραστεί κι αυτός που με ακούει, άρα είναι καλό να σταματήσεις και να ξαναγυρίσεις. Αυτοί είναι οι κύκλοι που γίνονται στη μουσική και στους καλλιτέχνες».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν έβαλε σε προτεραιότητα τη δουλειά του πάνω από την προσωπική του ζωή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε: «Νομίζω ότι επένδυσα πολύ περισσσότερα στη δουλειά μου. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ, έκανα και αρκετά λάθη, αγνόησα αρκετές φορές σημάδι και πράγματα και παίρνω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί. Γιατί η μουσική ήταν και είναι φύση και στάση μου. Καμία αγάπη δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μουσική, γιατί η η μουσική με γέννησε».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.