Η Μαρία Τζομπανάκη ευχήθηκε στον Ορφέα Αυγουστίδη για τα γενέθλιά του, που ήταν στις 5 Ιουνίου, με μια φωτογραφία του από τα παλιά.
Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram, ο γιος της και επίσης ηθοποιός, ποζάρει στην παιδική του ηλικία, χαμογελαστός αγκαλιά με έναν σκύλο.
«Χρόνια πολλά βλαστέ μου, Ανατολή και Δύση της ζωής μου, ήλιε και φεγγάρι μου, χαρά μου ανυπέρβλητη, πύργε της ευτυχίας μου…. Να σε φυλάσσει παντοτινά η ευχή μου» έγραψε στον Ορφέα Αυγουστίδη, η μητέρα του.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού