Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US του Alpha.
Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό OK! για την οικογένειά του και το γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του.
«Ήμουν περίπου 3 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς μου. Πήρα όμως πολλή αγάπη από τη μάνα μου. Μόνη της μας μεγάλωσε. Να φανταστείς ότι ξαναπαντρεύτηκε μόλις πριν από οκτώ χρόνια τον έρωτα της ζωής της, τον Μπράιαν, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που δυστυχώς όμως είχε καρκίνο στον φάρυγγα και έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες αφότου γέννησε η Γαλάτεια τον γιο μας, τον Άγγελο».
Για τον πατέρα του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε: «Μεγάλωσα χωρίς την παρουσία του, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε έρθει πολύ κοντά. Οι σχέσεις μας είναι άριστες και με τον πατέρα μου και μετά δύο ετεροθαλή αδέλφια μου».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.