Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και τόνισε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, ότι «θα αποδείξει με τον καιρό τη σπουδαιότητά του».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1m0rxz6lse1)
Αναλυτικά, στο σχόλιό του για τον Δημήτρη Φιλιππίδη, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ηθοποιός που θα αποδείξει με τον καιρό τη σπουδαιότητά του. Έχει θάρρος χωρίς θράσος, ένας άνθρωπος που είναι παρών, ακούει τα πάντα και ήταν και υποψήφιος για το βραβείο Χορν φέτος».
Τέλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε μια έμμεση αναφορά στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για απόπειρα βιασμού.
«Έχω δει στη ζωή μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στα οποία έχω πιστέψει να κάνουν πράγματα που δεν περίμενα. Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να είμαι εγώ ο λάθος αλλά λέω: ρε γαμώτο, τώρα, τι απογοήτευση; Δεν μπορείς να διαχειριστείς τη στιγμή αυτής της ήττας» ανέφερε.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.