Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε μία χαρά

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε μία χαρά

Όσα είπε για την πρώην σύζυγό του και τη Μαρίνα Σάττι

marantinis-xristidou
Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο όπου τραγουδούσε ένα τραγούδι του στο αυτοκίνητο.

Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι έβγαλε νησιώτικο τραγούδι την ίδια χρονική στιγμή με το δικό του συγκρότημα, τους Onirama.

Πάνω σε αυτό, είπε: «Είχε πλάκα γιατί εμείς φτιάξαμε το τραγούδι εδώ και καιρό και μετά από 10-15 μέρες βγάζει και η Μαρίνα νησιώτικο και είχε λίγο πλάκα. Αντιλαμβάνεστε ότι με τη φόρα που έχει η Μαρίνα έτσι κι αλλιώς και όπως έξυπνα έχει φτιάξει την κυκλοφορία του δίσκου κτλ. και όλη αυτή τη στήριξη που έχει πάρει από τα κανάλια, που όλη μέρα ασχολείστε με αυτήν, είχε πλάκα, αυτοσαρκάστηκα με όλο αυτό. Νομίζω ότι η Μαρίνα μας πήγε τάπα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hnzwlp2bpl)
Κλείσιμο

Για το βίντεο που ανέβασε η πρώην σύζυγός του, στο οποίο τραγουδούσε τραγούδι του, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Το έμαθα εκ των υστέρων να σας πω την αλήθεια. Φαντάζομαι ότι ετοιμάζεται κι αυτή για τον Κήπο του Μεγάρου. Είναι μεγάλη κουβέντα (σ.σ. το αν είμαστε μία χαρά) και δεν είναι της παρούσης».

Σε ερώτηση για τον αν θα έγραφε ξανά τραγούδι για την εκπομπή της, ο τραγουδιστής απάντησε: «Επαγγελματίας είμαι. Αν κάποιος μου ζητήσει να γράψω ένα τραγούδι κι είναι σε ένα πλαίσιο που με καλύπτει καλλιτεχνικά κι επαγγελματικά γιατί όχι;».

Το βίντεο που τραγουδάει η Σίσσυ Χρηστίδου κομμάτι του Θοδωρή Μαραντίνη 

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram την Τρίτη 21 Μαΐου, όπου τραγουδούσε ένα από τα κομμάτια των Onirama. Ενώ οδηγούσε, ακουγόταν από τα ηχεία του αυτοκινήτου της το «Καλοκαίρι» που είχε τραγουδήσει ο πρώην σύζυγός της με το συγκρότημά του και τους Locomondo.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέγραψε τον εαυτό της καθώς οδηγούσε και τραγουδούσε το κομμάτι ευδιάθετη.

Δείτε το βίντεο
Η Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει Θοδωρή Μαραντίνη


Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Η υπόθεση Mondelez και το πρόστιμο των €337,5 εκατ. - Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες ζητούν φρένο στους Γεωγραφικούς Περιορισμούς

«Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»: Το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα απειλούσε τα θύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης