Mε αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Καβατζίκη για τα ζευγάρια που συνεργάζονται στην τηλεόραση κι έπειτα χωρίζουν, η Ελένη Χατζίδουκι ο Ετεοκλής Παύλουμίλησαν για τη σχέση τους.
Το ζευγάρι συνεργάζεται στην παρουσίαση του «Breakfast@Star». Αφού το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή τους, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε αν πιστεύει πως η δουλειά τους θα χαλάσει τη σχέση τους.
«Από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε, όταν πάμε σε συνεντεύξεις, η πρώτη ερώτηση είναι πάντα "δεν φοβάστε που θα δουλέψετε μαζί;". Μα είναι αλήθεια παιδιά, όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση, χωρίζουν», είπε η Ελένη Χατζίδου.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1hngfcqlgdd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Χθες όταν άκουσα τον Άρη Καβατζίκη, έστειλα μήνυμα στον Ετεοκλή να το δει. Και μου στέλνει "είμαι έξαλλος, δεν ισχύει". Όποια δουλειά κι αν κάνεις και έχει μέσα έναν ανταγωνισμό και μια εξέλιξη, θα τον δεις τον άλλο έτσι. Δεν φταίει η τηλεόραση, δεν ισχύει για εμάς».
Τέλος, τη δική του απάντηση έδωσε και ο Ετεοκλής Παύλου. «Δεν υπάρχει πιο όμορφο και πιο γλυκό πράγμα από το να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου. Δεν αναγνωρίζω τη δουλειά ως δηλητήριο. Το δηλητήριο υπάρχει εκτός δουλειάς κι αποκαλύπτεται ίσως σε έναν εργασιακό χώρο», είπε κλείνοντας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.