Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής, έμεινε 13 ημέρες στην μονάδα φροντίδας νεογνών, αποκάλυψε σε ανάρτησή του
Μία από τις πιο καλύτερες περιόδους της ζωής τους διανύουν ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη, καθώς πριν από 13 ημέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους. Το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του.
Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός με ανάρτησή του.
Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ορφανός έγραψε: «Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας! Στις 17 Απριλίου, πριν από 13 ημέρες ακριβώς γεννήθηκε η κόρη μας. Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής, έμεινε 13 ημέρες στην μονάδα φροντίδας νεογνών. Σήμερα την πήραμε σπίτι. Είναι μικροσκοπική, με ξανθοκόκκινο μαλλάκι, άλλο ένα πλάσμα αγάπης που μεγάλωσε και ομόρφυνε την οικογένειά μας».
Στη συνέχεια, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.