Τζεφ Μπρίτζες: Τιμήθηκε με το βραβείο Τσάπλιν για το συνολικό έργο του στον κινηματογράφο

Τζεφ Μπρίτζες: Τιμήθηκε με το βραβείο Τσάπλιν για το συνολικό έργο του στον κινηματογράφο

Ο ηθοποιός πόζαρε με τη σύζυγό του, Σούζαν Γκέστον, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 47 χρόνια

Jeff_Bridges
Ο Τζεφ Μπρίτζες και η σύζυγός του Σούζαν Γκέστον παρευρέθηκαν στο 49ο γκαλά για το βραβείο Τσάπλιν στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας, όπου o ηθοποιός τιμήθηκε για την εμβληματική του καριέρα.

Ο 74χρονος ηθοποιός - ο οποίος αποκάλυψε πριν από μερικά χρόνια ότι έχει διαγνωστεί με λέμφωμα - φόρεσε ένα κομψό σμόκιν και ένα παπιγιόν. Η 71χρονη σύζυγός του πόζαρε δίπλα του με ένα σκούρο μπλε φόρεμα.

Σύμφωνα με τον οργανισμό: «Το σύνολο του έργου του [Μπρίτζες], η αφοσίωσή του στην τέχνη του και τα επιτεύγματα της καριέρας του κατά τη διάρκεια της ζωής του αποδεικνύουν σημαντική συμβολή στην τέχνη του κινηματογράφου».
BLU_A94191470
BLU_A94191477
Mε τη σύζυγό του, Σούζαν Γκέστον
Κλείσιμο

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ήταν η Σάρον Στόουν, η Σίνθια Ερίβο, η Ρόζι Περέζ και ο Κρις Πάιν προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον κινηματογραφικό αστέρα.

Πέρυσι, το βραβείο Τσάπλιν απονεμήθηκε στη Βαϊόλα Ντέιβις, ενώ στο παρελθόν έχουν τιμηθεί μεταξύ άλλων οι Μάρτιν Σκορσέζε, Κέιτ Μπλάνσετ, Σπάικ Λι, Χέλεν Μίρεν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τομ Χανκς και Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Ο Μπρίτζες και η σύζυγός του γνωρίστηκαν το 1975, ενώ εκείνος γύριζε την ταινία «Rancho Deluxe» και παντρεύτηκαν μόλις δύο χρόνια αργότερα.

Στις 19 Οκτωβρίου 2020, ο Μπρίτζες ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με λέμφωμα και είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, ο Μπρίτζες αποκάλυψε ότι ο καρκίνος του είχε υποχωρήσει. Ωστόσο, ο ηθοποιός είχε δώσει μάχη με τη νόσο του COVID-19 κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, την οποία καταπολέμησε για σχεδόν πέντε εβδομάδες.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Εχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»

Παραγγελία Αδειλίνη για διερεύνηση άσκησης έφεσης για το Μάτι - Αφορά τους 15 αθωωθέντες

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο στον Ισημερινό - Σοκαριστικό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης