Στέλιος Διονυσίου: Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ό,τι έκανε ο πατέρας μου

Στέλιος Διονυσίου: Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ό,τι έκανε ο πατέρας μου

Ήταν αξεπέραστος, θεωρώ ότι ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας, είπε για τον Στράτο Διονυσίου

stelios_dionisiou_900
Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, τις δύσκολες στιγμές στην επαγγελματική του πορεία και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Στην αρχή, αναφέρθηκε στις δυσάρεστες στιγμές που βίωσε κατά καιρούς στον χώρο της μουσικής: «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα λόγω των άσχημων συνεργασιών. Αλλά αυτά τα αφήνουμε πίσω».

Για τον Στράτο Διονυσίου, τόνισε τον επαγγελματισμό του και αποκάλυψε τις συμβουλές που του έδωσε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0szb472njt5)
Κλείσιμο

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, με Ε κεφαλαίο. Δεν έχω γνωρίσει άλλον τόσο μεγάλο επαγγελματία. Τα ήθελε όλα στην τρίχα: το ντύσιμό του, την ορχήστρα του, να είναι όλοι περιποιημένοι. Κρατάω τις κλασικές πατρικές συμβουλές, να προσέχω τις παρέες μου, να μην μπλέκω, να μην καπνίζω κτλ. Πάντα όταν μιλάω για τον πατέρα μου συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από την ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά, μέσα από τα τραγούδια του, μέσα από τις κουβέντες, μέσα από τις συνεντεύξεις του», σημείωσε.

Επίσης, μίλησε για το οικογενειακό του όνομα και τις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες που συμπαρασύρει αυτό: «Με φωνάζουν και με το όνομα του πατέρα μου και με του αδελφού μου, Άγγελου, οικογενειακό είναι, ακούω σε όλα τα ονόματα. Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, ο κόσμος ήταν σε περιέργεια "ποιος είναι ο νέος Διονυσίου που βγαίνει;", θεωρώ ότι ήταν πιο εύκολα. Αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερες απαιτήσεις από κάποιον που λέγεται Διονυσίου, δεν θέλει να ακούει φτηνά τραγούδια, θέλει ωραίες κινήσεις και πιστεύω τα έχω καταφέρει. Εγώ το έχω πει μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, θεωρώ ότι ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας, όχι επειδή ήταν ο πατέρας μου, αλλά επειδή έτσι πιστευώ εγώ, έτσι το ακούω στα αυτιά μου».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ευθεία βολή και όποιον πάρει ο Χάρος» - Οι διάλογοι των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε drone στον Κόλπο του Άντεν

Συμπληρώθηκε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, συστήθηκαν ξανά Σταυρούλα και Κατερίνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης