Άμπερ Χερντ: Η σπάνια ανάρτηση μετά τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ - Γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της

Άμπερ Χερντ: Η σπάνια ανάρτηση μετά τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ - Γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε να πίνει σαμπάνια χαμογελαστή

amberheard3395
Η Άμπερ Χερντ απέκτησε πολλούς haters μετά την πολύκροτη δικαστική της διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ, στην οποία η ηθοποιός ηττήθηκε.

Μετά τη δίκη, το Χόλιγουντ της γύρισε την πλάτη και η ίδια άρχισε να κάνει όλο και πιο σπάνιες εμφανίσεις, τόσο σε εξόδους, όσο και στα social media.

Ωστόσο, με αφορμή τα γενέθλιά της πρόσφατα, η Χερντ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram προφίλ της. Σε αυτή μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα στιγμιότυπο της ίδιας, να πίνει σαμπάνια. «Γενέθλια σαμπάνιας» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, στην οποία έχει απενεργοποιήσει μέχρι ώρας, τη δυνατότητα να σχολιάσουν οι followers.

Δείτε την ανάρτησή της

Στη φωτογραφία, η Χερντ δείχνει ευδιάθετη, μέσα σε ένα χρυσό μπλουζάκι. Φοράει χρυσά διακρατικά σκουλαρίκια και ένα ρολόι, ενώ το μακιγιάζ της είναι διακριτικό. Η ηθοποιός δεν ανέβασε τίποτα άλλο σχετικά με το πώς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της και σε ποιο μέρος.

Μετά την ατυχή για την ηθοποιό έκβαση της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Ντεπ, η Χερντ αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα του Χόλιγουντ, το οποίο φρόντισε να της κάνει σαφές, ότι η παρουσία της σε ταινίες όπως το Aquaman, είναι πια ανεπιθύμητη. Η δίκη ολοκληρώθηκε με την ασφαλιστική της εταιρεία να καταβάλει στον πρώην άντρα της, το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» ορκίστηκε να χωρίσει το ποσό τους, μεταξύ πέντε φιλανθρωπικών οργανώσεων, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Από το τέλος της δίκης τον Ιούνιο του 2022, η καριέρα της Χερντ πέρασε μεγάλη κρίση και πλέον η 38χρονη, φαίνεται να προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον νέο τρόπο ζωής της, εκτός Χόλιγουντ.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα κορίτσια του Scorpios Bar μιλούν για το μαγαζί, τον τσακωμό τους και τους... μαμάκηδες Έλληνες

Η περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου για να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του «Αττικόν», η απάντηση Γεωργιάδη και οι εξηγήσεις του νοσοκομείου

«Ευθεία βολή και όποιον πάρει ο Χάρος» - Οι διάλογοι των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης