Βίκυ Βολιώτη:Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές να χωρίσουμε με τον σύζυγό μου

Βίκυ Βολιώτη:Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές να χωρίσουμε με τον σύζυγό μου

Πλέον έχουμε μία κοινή ζωή και ένα παιδί, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, πρόσθεσε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

vilioti_syzygos
Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για τις σκέψεις που έχει κάνει σχετικά με το ενδεχόμενο να χωρίσει με τον επί 16 χρόνια σύζυγό της, αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί η κόρη της, επειδή κατάγεται από άλλη χώρα.

Η ηθοποιός δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» ότι η επιθυμία να γίνει μητέρα, ήρθε λόγω του συζύγου της, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει μαζί του, μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0szfohp9m8p)

Αρχικά, η Βίκυ Βολιώτη είπε στη συνέντευξή της: «Η επιθυμία για παιδί ήρθε λόγω του συζύγου μου. Με τον ερχομό του παιδιού αλλάζουν οι προτεραιότητες. Η κόρη μου θα μου πει σε αγαπώ και με ρωτάει αν την αγαπώ».

Για τον σύζυγό της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν θυμάμαι την επέτειο γνωριμίας μου με τον σύζυγό μου, δεν τη θυμόμουν ποτέ, ούτε πριν το παιδί. Γνωριστήκαμε σε δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από μέρους μου τουλάχιστον».

Επίσης, η Βίκυ Βολιώτη είπε ότι έχουν σκεφτεί με τον σύζυγό της να χωρίσουν πολλές φορές και εξήγησε, γιατί εν τέλει δεν το έκαναν ποτέ.

«Σε αυτά τα 16 χρόνια που είμαστε μαζί, έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό. Τον αγαπώ και πια έχουμε μία κοινή ζωή, ένα παιδί και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα» είπε η ηθοποιός.

Τέλος, μίλησε για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί η κόρη της. Όπως δήλωσε: «Όσες φορές έχει συμβεί, το έχει χειριστεί μόνη της, έχει βρει τον τρόπο να απαντήσει και να ανταπεξέλθει χωρίς ιδιαίτερο κόπο».


Ειδήσεις σήμερα:

Συμπληρώθηκε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, συστήθηκαν ξανά Σταυρούλα και Κατερίνα - Δείτε βίντεο

Άλωσε την Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, 77-75 την Μπαρτσελόνα και 1-0 στα playoffs - Βίντεο

Κολυδάς για αφρικανική σκόνη: Είναι το εντονότερο γεγονός που έχει καταγραφεί στην Αθήνα - Πώς δημιουργήθηκε το απόκοσμο χρώμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης