Survivor - Κατερίνα Δαλάκα για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Θέλω να της δώσω μια ευκαιρία να ξεκινήσει να αγωνίζεται κανονικά

Survivor - Κατερίνα Δαλάκα για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Θέλω να της δώσω μια ευκαιρία να ξεκινήσει να αγωνίζεται κανονικά

Η παίκτρια εξήγησε γιατί δεν ψήφισε την συμπαίκτριά της ως υποψήφια για αποχώρηση, παρά τις τόσες εβδομάδες που έχει να αγωνιστεί

survivor__9_
Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για τους λόγους που οι Κόκκινοι επέλεξαν τον Χριστόφορο ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην Ασημίνα. Παρ΄όλο που ζήτησε από την ομάδα της να την ψηφίσει, οι συμπαίκτες της δεν το έκαναν, καθώς πιστεύουν ότι σε λίγες ημέρες, θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά και να τους φέρει πόντους.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: «Η υποψηφιότητα του Χριστόφορου θεωρώ ότι είναι δίκαιη. Ήμουν ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Χριστόφορο, αλλά θεώρησα ότι η Ασημίνα έχει αυτό το πρόβλημα με το χέρι, ψυχολογικά προσπαθεί να επανέλθει και θα ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία να μπορέσει να ξεκινήσει να αγωνίζεται κανονικά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0skgxy2bv6h)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κι η ίδια νιώθει πολύ άσχημα για αυτό, αλλά θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ κοντά να ξεκινήσει να αγωνίζεται κανονικότατα κι είναι κρίμα να την έβαζα στη μονομαχία».

Τέλος, μίλησε για την άρνηση των συμπαικτών της να ψηφίσουν την Ασημίνα. «Παρ' όλο που μας το ζήτησε η ίδια, η ομάδα αντέδρασε κι είπε "όχι, Ασημίνα κάνε λίγη υπομονή μερικές μέρες ακόμα, για να μπορέσεις να επανέλθεις κανονικά". Ο Παπαχαράλμπους έχει ραγίσει το δάχτυλο στο πόδι, οπότε θεώρησα επίσης, ότι θα είναι άδικο, επειδή ήταν και στην προηγούμενη μονομαχία κι έτσι, επιλέξαμε τον Χριστόφορο», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση

Καιρός - Αρναούτογλου: Η σκόνη φεύγει, οι βροχές έρχονται - Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης