Η Μαρία Σολωμού στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, τοποθετήθηκε για το εάν θα έκανε σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής της.
Όπως είπε αρχικά: «Η αλληλεγγύη της άλλης γυναίκας που λες. Όταν τον άλλον άνθρωπο δεν τον ξέρεις, εγώ τουλάχιστον, μαγικά στο κεφάλι μου δεν τον βλέπω. Δεν το επικροτώ, το θεωρώ σκα…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση».
Στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού τόνισε πως θεωρεί φτηνό να κάνει σχέση με τον πρώην κάποιας γυναίκας που γνωρίζει: «Επειδή έχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι σε κοινό κάλεσμα που ήταν 100 και έχω πει "χαίρω πολύ", δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην της. Το θεωρώ φθηνό και το θεωρώ π…! Μπορεί να μην την κάνω παρέα, την έχω δει, την έχω χαιρετίσει, έχει υπάρξει με αυτόν τον άνθρωπο. Αν πέσω ξερή με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, εκεί μπορεί να πάω και να το πω».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.