Η Λίτσα Πατέρα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων, τη λύση της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.
Αρχικά, για τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των παρουσιαστών και των καναλιών, η αστρολόγος είπε: «Εγώ τι σχόλιο να κάνω;».
Και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ φυσικό την περίοδο αυτή να γίνονται αυτές οι αλλαγές. Χρόνια τώρα γίνονται, άλλοτε γιατί θέλει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος και άλλοτε γιατί θέλουν τα κανάλια. Μια συμβουλή έχω να δώσω μέχρι τις 25 Απριλίου μην κάνετε τίποτα, μετά τις 25 το έχουν μάθει όλοι, μετά τις 25 αποφασίστε γιατί θα το μετανιώσετε».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qgqwjjv1x5)
Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη, η Λίτσα Πατέρα σχολίασε: «Η Ελένη είναι στο αίμα μου, αλίμονο, έχουμε ζήσει πολλά μαζί και είναι ένα πάρα πολύ άξιο πλάσμα και πάρα πολύ όμορφη, τα έχει όλα. Εάν ήμουν εγώ στα γραφεία πάνω να διαπραγματεύομαι τα συμβόλαια θα σας έλεγα, δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει με τα συμβόλαια της. Δεν μπορώ εγώ να ξέρω τώρα πώς είναι, πάντως η Ελένη έχει πάρα πολύ μεγάλη πείρα, έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία, κατά τη δική μου γνώμη και όχι μόνο τη δική μου γνώμη, έχει πολύ μεγάλη αξία η Ελένη και σαφώς πρέπει να κάνουν το καλύτερο όποιος ενδιαφέρεται να την πάρει, μακάρι».
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.