Υποψήφιο για βραβείο φωτογραφίας της Sony World είναι ένα πορτρέτο του Ίαν ΜακΚέλεν.
Ο φωτογράφος Φρεντερίκ Αράντα απαθανάτισε τον ηθοποιό, ενώ είχε μεταμφιεστεί για τον ρόλο της Caroline Goose, στην κωμωδία «Mother Goose».
Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός έδωσε τα συγχαρητήριά του στον φωτογράφο, ενώ μοιράστηκε την είδηση με το κοινό του.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αυτό το πορτρέτο, που τραβήχτηκε από τον Φρεντερίκ Αράντα καθώς μεταμορφώθηκα σε Mother Goose το 2023, έχει μπει στη λίστα για ένα διάσημο βραβείο "Sony World Photography Award". Συγχαρητήρια, Φρέντερικ».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.