Υποψήφιο για βραβείο φωτογραφίας της Sony World είναι ένα πορτρέτο του Ίαν ΜακΚέλεν.
Ο φωτογράφος Φρεντερίκ Αράντα απαθανάτισε τον ηθοποιό, ενώ είχε μεταμφιεστεί για τον ρόλο της Caroline Goose, στην κωμωδία «Mother Goose».
Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός έδωσε τα συγχαρητήριά του στον φωτογράφο, ενώ μοιράστηκε την είδηση με το κοινό του.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αυτό το πορτρέτο, που τραβήχτηκε από τον Φρεντερίκ Αράντα καθώς μεταμορφώθηκα σε Mother Goose το 2023, έχει μπει στη λίστα για ένα διάσημο βραβείο "Sony World Photography Award". Συγχαρητήρια, Φρέντερικ».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.