H Iωάννα Τούνη δέχτηκε πρόταση να πάει ως καθηγήτρια στο ριάλιτι που «θα αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης»

H Iωάννα Τούνη δέχτηκε πρόταση να πάει ως καθηγήτρια στο ριάλιτι που «θα αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης»

Σκοπός του σόου «TV Queen» είναι να βγάλει την επόμενη καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια 

ioanna-toni
Το επόμενο διάστημα θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του Open, με τίτλο «TV Queen». Σκοπός του σόου, το οποίο θα παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι όπως αναφέρει η περιγραφή του καναλιού, «να αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης».

Στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη», η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη έχει δεχτεί να συμμετέχει ως καθηγήτρια της ακαδημίας του σόου για να συμβουλεύει και να καθοδηγεί - μεταξύ άλλων - τις παίκτριες, πληροφορία που επιβεβαίωσε και ο σύντροφος της instagrammer, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mdgqh21001)

«Δέχτηκε πρόταση, θα πει η ίδια αν θα είναι αρνητική ή θετική η απάντηση. Στο καθηγητικό κομμάτι θα περάσει πολύς κόσμος» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσθέτει πως η Ιωάννα Τούνη θα απαντήσει σύντομα για το αν θα εμφανιστεί στο επερχόμενο ριάλιτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers - Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες

Τουρισμός για Όλους 2024: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τους δικαιούχους

Πληροφορίες για θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης