Η τελική 11άδα στο MasterChef 2024 «έκλεισε» με τον Χρήστο Μοίρα, που τα κατάφερε με το πιάτο του. Η Βιβή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το επεισόδιο της Τρίτης 16 Απριλίου και με δάκρυα στα μάτια, είπε ότι αισθάνεται π0λήρης και πως θα της λείψουν οι φίλοι που έκανε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0lpbr4mwza1)
Όταν τη ρώτησαν οι κριτές, τι ευχαριστήθηκε περισσότερο κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, η Βιβή απάντησε: «Πιο πολύ ευχαριστήθηκα τις δοκιμασίες αποχώρησης γιατί για μένα ήταν Masterclass»
Μεταξύ άλλων, η πρώην πλέον παίκτρια του MasterChef μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι: «Στεναχωριέμαι περισσότερο για την απόδοσή μου, παρ' όλα αυτά είμαι πλήρης. Έχω συγκινηθεί γιατί περάσαμε τόσο καιρό τόσες δοκιμασίες. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Θα μου λείψει λίγο η κουζίνα, αλλά τα έζησα. Πρέπει να παλεύουμε εγώ σήμερα τα παράτησα θα παρακαλέσω τα παιδιά, αν βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση να μην τα παρατήσουν. Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν να φτάσω μέχρι τη 10αδα, 7αδα κι αυτό ήταν νίκη για μένα».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV