Χάνα Γουάντινγκχεμ: H καυστική απάντηση σε φωτογράφο που της ζήτησε να δείξει τα πόδια της

Χάνα Γουάντινγκχεμ: H καυστική απάντηση σε φωτογράφο που της ζήτησε να δείξει τα πόδια της

«Αυτό δεν θα το έλεγες ποτέ σε έναν άνδρα, μην φέρεσαι σαν μ@@κας» ήταν η απάντηση στο σεξιστικό σχόλιο στο κόκκινο χαλί, πριν τα Βραβεία Ολίβιε

olivier
Viral έχει γίνει στα social media η εκνευρισμένη αντίδραση της Χάνα Γουάντινγκχεμ σε σεξιστικό σχόλιο φωτογράφου πριν από την τελετή απονομής των Olivier Awards την περασμένη Κυριακή.

Στο κλιπ που έκανε τον γύρο του διαδικτύου η βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια εμφανίζεται να επιπλήττει έναν φωτογράφο ο οποίος της φώναξε να «δείξει λίγο πόδι» καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί πριν την έναρξη της απονομής.

Αν και το σχόλιο του φωτογράφου δεν ακούγεται στο βίντεο, η 49χρονη Βρετανίδα, που έγινε ευρέως γνωστή στο διεθνές κοινό μέσα από τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά Ted Lasso, έδωσε τη δική της «ηχηρή» απάντηση απέναντι στις σεξιστικές συμπεριφορές.




«Θεέ μου, αυτό δεν θα το έλεγες ποτέ σε έναν άνδρα, φίλε μου. Μην φέρεσαι σαν μ@@κας αλλιώς θα φύγω. Μη λες "δείξε το πόδι σου"» ακούγεται να λέει στο κλιπ η Γουάντινγκχεμ.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ξεκινά να απομακρύνεται, αλλά πριν φύγει στρέφει το δάχτυλό της στον φωτογράφο και του λέει να μάθει τρόπους.

«Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Η γυναίκα είναι πρότυπο» σχολίασε στο «Χ» το άτομο που μοιράστηκε τη σκηνή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί σχολιαστές έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του, συγχαίροντας τη ετυμόλογη Βρετανίδα σταρ για τον δυναμισμό της που την κάνει πάντα να ξεχωρίζει.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση σε εκκλησία στο Σίδνεϊ, λέει η αστυνομία - Συνελήφθη 15χρονος

Η προστασία των γυναικών έφερε στον τάκο του Survivor τον Παπαχαραλάμπους - Δείτε βίντεο

Επιστροφή στην άνοιξη: 10 βαθμούς πέφτει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, λέει ο Κολυδάς - Έρχεται Πάσχα με βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης