Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται απόψε στο «Σπίτι με το MEGA» - Δείτε μουσικά αποσπάσματα

Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται απόψε στο «Σπίτι με το MEGA» - Δείτε μουσικά αποσπάσματα

Απόψε στις 22:10 στο MEGA

katerina-lioliou
Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει απόψε στις 22:10 με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται την Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο hot τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής που έχει κάνει αίσθηση τα τελευταία χρόνια με το ταλέντο της αλλά και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η τραγουδίστρια θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές μέχρι πρωίας με τις γνωστές της επιτυχίες: «Story», «Η γυναίκα της ζωής σου», «Το Κατερινάκι σου», «Νοικιάστηκε» και πολλά άλλα.
Σπίτι με το Mega  | Με την Κατερίνα Λιόλιου | Σάββατο 13/4, 22:10 (trailer)
Στη σκηνή της μουσικής εκπομπής του MEGA θα ανέβουν καλεσμένοι που διέγραψαν επιτυχημένη πορεία στη δεκαετία του 1990 και χάρισαν αξέχαστα και διαχρονικά τραγούδια. Ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Χρήστος Πάζης, ο Σπύρος Σπυράκος ερμηνεύουν μεταξύ άλλων τα: «Δεν είσαι εσύ», «Φταις», «Αλίμονο σε μένα», «Ο καθρέφτης», «Ο έρωτας με έρωτα περνάει». Στη μεγάλη παρέα προστίθενται δύο νέα και ταλαντούχα κορίτσια, η Κλαυδία και η Αντιγόνη Ζωγραφάκη, που παρασύρουν το κοινό με τις ξεχωριστές φωνές τους. Στη βραδιά συμμετέχουν αγαπημένοι καλεσμένοι και η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη: Σοφία Αλατζά, Ματίνα Βεντούρα, Δήμητρα Ζάφειρα, Λίνα Ιορδανίδου, Έλενα Κώνστα, Μάνος Πίντζης, Βιβή Τσιάμη, Γιώργος Χειμωνέτος.
Κλείσιμο
katerina-lioliou-1
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων, ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια, το «Νοικιάστηκε». Τη μουσική του λαϊκού τραγουδιού, που έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία, υπογράφει ο Δήμος Αναστασιάδης και τους στίχους η Ελένης Γιαννατσούλια.

Δείτε το βίντεο
Σπίτι με το MEGA | Με την Κατερίνα Λιόλιου "Νοικιάστηκε"
Στο μουσικό αφιέρωμα, η Κατερίνα Λιόλιου υποδέχεται τους καλλιτέχνες Χρίστο Αντωνιάδη, Γιώργο Δασκουλίδη, Πέτρο Ίμβριο, Χρήστο Πάζη και Σπύρο Σπυράκο που θα ερμηνεύσουν γνωστά και διαχρονικά τραγούδια. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν η Κλαυδία και η Αντιγόνη Ζωγραφάκη, δύο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες με ξεχωριστές φωνές.

Στο παρακάτω βίντεο η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με τον Γιώργο Δασκουλίδη, τον Πέτρο Ίμβριο και τον Σπύρο Σπυράκο ερμηνεύουν το «Τι σου λέει για μένα».
Σπίτι με το MEGA |Με την Κατερίνα Λιόλιου "Τι σου λέει για εμένα"
Το τραγούδι του Σπύρου Σπυράκου κυκλοφόρησε το 1997 και έγινε μεγάλη επιτυχία από το πρώτο του άκουσμα. Τους στίχους υπογράφει ο Φώντας Θεοδώρου και τη μουσική ο Παναγιώτης Στεργίου.

Σε μια ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη μοναδική μουσική συνύπαρξη της Κατερίνας Λιόλιου με τον Χρίστο Αντωνιάδη. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής, που τη δεκαετία του '90 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα ονόματα του λαϊκού μουσικού στερεώματος με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, παρουσιάζουν σε ένα ντουέτο- έκπληξη το πολύ αγαπημένο «Γέλα μου». Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού, το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά της Δέσποινας Βανδή, υπογράφει ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς.

Δείτε στο βίντεο την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χρίστο Αντωνιάδη να ερμηνεύουν το «Γέλα μου»
Σπίτι με το MEGA | Με την Κατερίνα Λιόλιου "Γέλα μου"

Ειδήσεις σήμερα:

Eπίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ - 6 οι νεκροί, δείτε βίντεο με τη σύλληψη του δράστη

Με κομμένη την ανάσα για τον κίνδυνο άμεσης επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ - CNN: Η Τεχεράνη μετακινεί πυραύλους

Επέστρεψε η «Παμ» στο Scorpios Bar - Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης