Ναταλία Δραγούμη: Ο Μέμος Μπεγνής με ξέρει τόσο καλά, όσο και ο άντρας μου

Ναταλία Δραγούμη: Ο Μέμος Μπεγνής με ξέρει τόσο καλά, όσο και ο άντρας μου

Τη Ναταλία τη βλέπω σαν την αδερφή μου, είναι σαν οικογένεια, είπε από τη μεριά του ο ηθοποιός

natalia-dragoumi
Ο Μέμος Μπεγνής και η Ναταλία Δραγούμη μίλησαν για τη φιλία τους, ενώ αποκάλυψαν άγνωστες στιγμές, που έχουν ζήσει μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε πως η φιλία τους χρονολογείται από το 2017.

«Στην παράσταση "Ζορμπάς" γνωριστήκαμε και κολλήσαμε. Τον αγαπώ, είναι λαμπερό και φωτεινό άτομο», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Από τη μεριά του, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε: «Όλοι πιστεύουν ότι η Ναταλία είναι μια απόμακρη γυναίκα, επειδή είναι πάρα πολύ όμορφη. Εγώ τη χαζεύω. Τη βλέπεις και λες "είναι σνομπ, έχει καβαλήσει το καλάμι" κι όταν τη γνωρίσεις, κάνει όλο γκάφες κι όλο αυτό είναι γοητευτικό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0i3s1c2dybl)
Κλείσιμο

Η ηθοποιός σχολίασε τα λεγόμενά του. «Αυτή η αντίθεση του χαρακτήρα μου είναι πολύ κουραστική για μένα, λέω στον Μέμο "πώς με αντέχεις;". Τον συγκρίνω με τον άντρα μου, γιατί με ξέρει τόσο καλά ο Μέμος όσο και ο άντρας μου. Περνάμε πολλές ώρες μαζί και ξέρει τα χούγια μου. Ο άντρας μου έχει χάσει την υπομονή του, ο Μέμος κρατάει ακόμα», δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Ο Μέμος Μπεγνής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Ναταλία έχει το παιδί μέσα της, όχι όσο εγώ βέβαια», με την ηθοποιό να τονίζει: «Λέμε συνέχεια βλακείες και γελάμε και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να γελάς».

Τέλος, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε: «Ο Μέμος με βοήθησε ερήμην του να πω συγγνώμη στον άντρα μου που κάνω συνεχώς φασαρία στο σπίτι» και ο ηθοποιός δήλωσε για εκείνη: «Τη Ναταλία τη βλέπω σαν την αδερφή μου, είναι σαν οικογένεια».



Ειδήσεις σήμερα:

To Ισραήλ ετοιμάζεται για επίθεση από το Ιράν ακόμα και μέσα στο επόμενο 48ωρο - «Βράζει» η Μέση Ανατολή

ΤΕΕ: Εξώδικο στους δήμους Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και Αλίμου για το θέμα με τις άδειες και τα κίνητρα του ΝΟΚ


Ήταν ένα στυγερό έγκλημα, ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, λέει η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ για τη δολοφονία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης