Βασιλιάς Κάρολος: Σκέφτεται να προσφέρει «κλάδο ελαίας» σε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Βασιλιάς Κάρολος: Σκέφτεται να προσφέρει «κλάδο ελαίας» σε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο Βρετανός μονάρχης σκέφτεται να προσκαλέσει τους Σάσεξ στο Μπαλμόραλ το καλοκαίρι – Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Χάρι θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, αφότου έμαθε ότι έχει καρκίνο 

charles-harry-meghan-arthro
Συμφιλιωτικό ρόλο ενδέχεται να αναλάβει ο βασιλιάς Κάρολος προσκαλώντας το καλοκαίρι τους «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων στο Κάστρο Μπαλμόραλ, όπως αναφέρουν πηγές στον ιστότοπο «Page Six».

Ο βασιλιάς της Βρετανίας που δίνει μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, σκέφτεται να προσφέρει «κλάδο ελαίας» στον δευτερότοκο γιο του Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, που αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, κόβοντας τον «ομφάλιο» λώρο με τη βασιλική οικογένεια.

Καλώντας τους στο Κάστρο Μπαλμόραλ, ο Βρετανός βασιλιάς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα δύο εγγόνια του. Οι φορές που τα έχει δει, είναι μετρημένες στα δάκτυλα. Τον πρίγκιπα Άρτσι που τον ερχόμενο μήνα γίνεται πέντε ετών, τον έχει δει λίγες φορές ενώ την μικρή Λιλιμπέτ μόνο μία φορά.

«Εάν τους καλέσει, οι Σάσεξ θα πρέπει σίγουρα να απαντήσουν καταφατικά»

Τώρα όμως ακούγεται έντονα στα πηγαδάκια του Μπάκιγχαμ ότι ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος θα προσκαλέσει το ζεύγος Σάσεξ στο αγαπημένο καταφύγιο της βασιλικής οικογένειας. Στον μονάρχη της Γηραιάς Αλβιώνας αρέσει να απολαμβάνει την ύπαιθρο της Σκωτίας. Κάθε χρόνο περνάει το καλοκαίρι του στο Κάστρο Μπαλμόραλ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Καμίλα και διάφορα μέλη της βρετανικής οικογένειας.

«Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να σκέφτηκε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και να αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα προσκαλώντας τους Μέγκαν και Χάρι για να δει τα εγγόνια του...Το Μπαλμόραλ είναι πράγματι το τέλειο, το πιο ξεκούραστο μέρος για συμφιλίωση της οικογένειας. Εάν όντως τους προσκαλέσει, τότε το ζεύγος Σάσεξ θα πρέπει σίγουρα να απαντήσει καταφατικά», αναφέρουν βασιλικές πηγές.

Ο Χάρι φέρεται να θέλει συμφιλίωση με τον πατέρα του

Η εξοχική κατοικία στο Μπαλμόραλ είναι κτισμένη στην καρδιά των Χάιλαντς της Σκωτίας και ήταν το μέρος όπου η μητέρα του Βασιλιά Καρόλου, Ελισάβετ, περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της.

Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο, όταν το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο, ο δούκας του Σάσεξ πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή μεταβαίνοντας από την Καλιφόρνια στη Βρετανία για να δει τον πατέρα του. Έστω για 40 λεπτά. Τόσο διήρκεσε η συνομιλία τους, όπως είχε εξάλλου προγραμματίσει το Παλάτι.

Ο Χάρι κλείνει τα 40 τον Σεπτέμβριο και, όπως αναφέρουν γνώστες των βασιλικών θεμάτων, θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του αφότου έμαθε ότι έχει καρκίνο.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρίχρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια «εξορκισμού» - Σ' αγαπώ, είπε στη μαμά της πριν ξεψυχήσει

Η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος - Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

Αυτά είναι τα 46 κόμματα που δήλωσαν στον Άρειο Πάγο ότι θα κατέβουν στις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης