Τζον Σίνα: Εξήγησε γιατί κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Τζον Σίνα: Εξήγησε γιατί κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής σπάνια εμφανίζεται δημόσια με τη γυναίκα του, ενώ κανείς δεν γνωρίζει επίσης, πού ακριβώς ζει στο Λος Άντζελες

tzon-sina
Ο Τζον Σίνα έδωσε μια σπάνια συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Σέι Σαριατζαντέχ, ενώ εξήγησε επίσης, γιατί προτιμούν να διατηρούν ιδιωτική την προσωπική τους ζωή.

Ο ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά την ιρανικής καταγωγής διευθυντή της Microsoft, σε ένα εστιατόριο, όταν ένας από τους φίλους της ζήτησε από τον πρώην παλαιστή μια φωτογραφία.

Η σχέση τους συνεχίστηκε και παντρεύτηκαν το 2020. Ωστόσο, προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και αποφεύγουν να εμφανίζονται δημόσια, παρά μόνο στο κόκκινο χαλί.

Μιλώντας στο «Armchair Expert», ο Τζον Σίνα αναφέρθηκε αρχικά, στην τοποθεσία του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, την οποία και έχει καταφέρει να κρατήσει μυστική.

«Έχω μερικά μέρη που μπορώ να αποκαλώ "σπίτι" και που κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να τα βρει», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα, αν το κάνει αυτό για να μη συναντά θαυμαστές, απάντησε: «Ποτέ δεν κατηγορώ κανέναν που θέλει να πει ένα "γεια". Αλλά ταυτόχρονα, ταξιδεύω με τη γυναίκα μου, πηγαίνουμε παντού μαζί. Θέλω την ασφάλεια και την ευημερία της».

Πρόσθεσε επίσης: «Μία από τις υποσχέσεις που της έδωσα στον βωμό του γάμου ήταν ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μην τη βάλω ποτέ σε μια κατάσταση, στην οποία δεν θα νιώθει άνετα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος εκεί έξω έχει απαραίτητα κακές προθέσεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε κάποιος μπορεί να αισθανθεί ότι απειλείται».

Τέλος, τόνισε: «Αν η σύζυγός μου, που είναι και ο ταξιδιωτικός μου σύντροφος και ο σύντροφός μου στη ζωή, νιώσει ανασφάλεια ή έρθει σε δύσκολη θέση, τότε θα έχω άλλο ένα εμπόδιο να ανέβω στην προσωπική μου ζωή. Είναι απλώς μια άσκηση για τη δύναμη των ορίων και την αξία τους».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η περιγραφή Σόιμπλε στο βιβλίο του για το «επεισόδιο Βαρουφάκη» και το παρασκήνιο της επιμονής του για Grexit

12 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Χώρισαν η Αντωνά και ο Σοϊλέδης - Η Μαρία έφυγε από το σπίτι, αποκάλυψε ο Φραγκολιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης