Ταμίλα Κουλίεβα: Στην Αμερική δεν ένιωσα το ίδιο οικεία, ο Έλληνας κρατάει ακόμα την ψυχική του γενναιοδωρία

Ταμίλα Κουλίεβα: Στην Αμερική δεν ένιωσα το ίδιο οικεία, ο Έλληνας κρατάει ακόμα την ψυχική του γενναιοδωρία

Το έχω νιώσει, δεν το λέω τυχαία, πρόσθεσε η ηθοποιός

tamila-koulieva
Η Ταμίλα Κουλίεβα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, τη ζωή στην Αμερική, αλλά και την απώλεια της καλής της φίλης, Βαρβάρας Μερτύρη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αρχικά, δήλωσε: «Πραγματικά, θέλω να βρίσκομαι στην Ελλάδα, είναι σαν να βρήκα τον εαυτό μου εδώ. Στην Αμερική δεν ένιωσα το ίδιο οικεία. Η αδερφή μου μένει στη Λατινική Αμερική. Η καταγωγή μου μοιράζεται. Ο πατέρας μου είναι από το Αζερμπαϊτζάν, η μητέρα μου είναι Ρωσίδα. Στην Ελλάδα βρήκα το κέντρο μου. Θυμάμαι τις πρώτες στιγμές που ήρθα στην Ελλάδα. Έλεγα συνέχεια "πολύ ωραία", κάτι το οποίο λέω ακόμα κυρίως για τους ανθρώπους. Ο Έλληνας κρατάει ακόμα την ψυχική του γενναιοδωρία να σε βοηθήσει σε κάποιες δύσκολες στιγμές. Το έχω νιώσει, δεν το λέω τυχαία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0fg5ppiaic9)

Όσο για το ταξίδι της στη Μόσχα για να δει τη μητέρα της, είπε: «Ήμουν εκεί, όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Είχα πάει να δω τη μητέρα μου, επειδή έχει προβλήματα υγείας. Ήταν σοκαριστικό, δεν υπήρχαν μέτρα στην πόλη, αλλά ο έλεγχος στο αεροδρόμιο ήταν πολύ αυστηρός. Γινόταν χαμός και ο κόσμος έτρεχε να βοηθήσει, να δώσει αίμα και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Κλονίστηκε η ασφάλεια της χώρας. Ήθελα να φέρω τη μητέρα μου στην Ελλάδα, απλά τώρα έχει άγνοια και δεν το επιτρέπουν οι γιατροί. Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα. Όταν όμως, φτάνεις σε κάποια ηλικία, δύσκολα αλλάζεις περιβάλλον. Τελευταία ταξιδεύω πολύ συχνά».

Η ηθοποιός μίλησε και για τη Βαρβάρα Μερτύρη, η οποία έφυγε από τη ζωή. «Η Βαρβάρα Μερτύρη ήταν καρδιακή μου φίλη και δεν είχα τη δυνατότητα να παραστώ στην κηδεία της. Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή σαν τελευταία», σχολίασε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο της σαν μητέρα και τον γιο της. «Δεν είμαι αυστηρή μητέρα. Σε κάποια πράγματα ίσως, αλλά πάντα προσπαθώ μέσα από την κουβέντα να βρω τη λύση. Δεν προσπάθησα ποτέ να φορέσω τη γνώμη μου στο παιδί μου. Τα κατάφερα σαν μαμά, είμαι πολύ περήφανη, είναι 32 ετών ο γιος μου. Είναι πολύ καλό παιδί. Η Βαρβάρα Μερτύρη έλεγε συνεχώς για τον γιο μου "σπουδαίο παιδί"», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Η περιγραφή Σόιμπλε στο βιβλίο του για το «επεισόδιο Βαρουφάκη» και το παρασκήνιο της επιμονής του για Grexit

12 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Χώρισαν η Αντωνά και ο Σοϊλέδης - Η Μαρία έφυγε από το σπίτι, αποκάλυψε ο Φραγκολιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης