Η Ταμίλα Κουλίεβα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, τη ζωή στην Αμερική, αλλά και την απώλεια της καλής της φίλης, Βαρβάρας Μερτύρη.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αρχικά, δήλωσε: «Πραγματικά, θέλω να βρίσκομαι στην Ελλάδα, είναι σαν να βρήκα τον εαυτό μου εδώ. Στην Αμερική δεν ένιωσα το ίδιο οικεία. Η αδερφή μου μένει στη Λατινική Αμερική. Η καταγωγή μου μοιράζεται. Ο πατέρας μου είναι από το Αζερμπαϊτζάν, η μητέρα μου είναι Ρωσίδα. Στην Ελλάδα βρήκα το κέντρο μου. Θυμάμαι τις πρώτες στιγμές που ήρθα στην Ελλάδα. Έλεγα συνέχεια "πολύ ωραία", κάτι το οποίο λέω ακόμα κυρίως για τους ανθρώπους. Ο Έλληνας κρατάει ακόμα την ψυχική του γενναιοδωρία να σε βοηθήσει σε κάποιες δύσκολες στιγμές. Το έχω νιώσει, δεν το λέω τυχαία».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0fg5ppiaic9)
Όσο για το ταξίδι της στη Μόσχα για να δει τη μητέρα της, είπε: «Ήμουν εκεί, όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Είχα πάει να δω τη μητέρα μου, επειδή έχει προβλήματα υγείας. Ήταν σοκαριστικό, δεν υπήρχαν μέτρα στην πόλη, αλλά ο έλεγχος στο αεροδρόμιο ήταν πολύ αυστηρός. Γινόταν χαμός και ο κόσμος έτρεχε να βοηθήσει, να δώσει αίμα και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Κλονίστηκε η ασφάλεια της χώρας. Ήθελα να φέρω τη μητέρα μου στην Ελλάδα, απλά τώρα έχει άγνοια και δεν το επιτρέπουν οι γιατροί. Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα. Όταν όμως, φτάνεις σε κάποια ηλικία, δύσκολα αλλάζεις περιβάλλον. Τελευταία ταξιδεύω πολύ συχνά».
Η ηθοποιός μίλησε και για τη Βαρβάρα Μερτύρη, η οποία έφυγε από τη ζωή. «Η Βαρβάρα Μερτύρη ήταν καρδιακή μου φίλη και δεν είχα τη δυνατότητα να παραστώ στην κηδεία της. Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή σαν τελευταία», σχολίασε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο της σαν μητέρα και τον γιο της. «Δεν είμαι αυστηρή μητέρα. Σε κάποια πράγματα ίσως, αλλά πάντα προσπαθώ μέσα από την κουβέντα να βρω τη λύση. Δεν προσπάθησα ποτέ να φορέσω τη γνώμη μου στο παιδί μου. Τα κατάφερα σαν μαμά, είμαι πολύ περήφανη, είναι 32 ετών ο γιος μου. Είναι πολύ καλό παιδί. Η Βαρβάρα Μερτύρη έλεγε συνεχώς για τον γιο μου "σπουδαίο παιδί"», είπε κλείνοντας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.