Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής

Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής

Τι αναφέρουν ιατρικές πηγές

kokotas-dimitris
Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη και σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το νοσοκομείο «Γεννηματάς», η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές για τον 55χρονο τραγουδιστή και συνθέτη: «Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

Ο γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή J2US. Ο Δήμητρης Κόκοτας είχε αισθανθεί αδιαθεσία το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.
kokotas-dimitris-1
Ο τραγουδιστής διακομίστηκε τότε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν από την πρώτη στιγμή, πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση. 

Όπως ανέφερε τότε το δελτίο Τύπου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γεννηματάς: Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου.

Νωρίτερα σήμερα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0feaspggv8p)

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει».
kokotas-dimitris-kate
O Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του, Κατερίνα
Κλείσιμο
«Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να τελειώσει αυτό το κακό όνειρο»
Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μοιραζόταν από την αρχή, όλες τις εξελίξεις για την κατάσταση του αγαπητού τραγουδιστή.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή Live News, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τελικά κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο, γιατί αυτό είναι για εμένα ένα κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία τουμ αλλά δεν είχε κάποια εμμονή με την υγεία του. Ήταν σχετικά τυπικός, δηλαδή αν κάτι τον ενοχλούσε, δεν το αμελούσε. Το φυσιολογικό, που θα κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ούτε κάθε μέρα στους γιατρούς, ούτε μια φορά στα 10 χρόνια. Πρόσεχε πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα ΝΔ με 12,9%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Να σπάσουμε τη σιωπή για το bullying - Επανέρχεται η 5ημερη αποβολή, οι γονείς θα πληρώνουν τους βανδαλισμούς


Ο Διαμαντής Καραναστάσης απαντά σε όσους «κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης