Σάννυ Μπαλτζή: Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς έναν καλλιτέχνη μόνο για γκόσιπ

Σάννυ Μπαλτζή: Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς έναν καλλιτέχνη μόνο για γκόσιπ

Ειδικά ανθρώπους που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τους δημοσιογράφους για τις δουλειές τους, τόνισε

sani_mpaltzi
Η Σάννυ Μπαλτζή μίλησε για την πρώτη της ποιητική συλλογή, την τηλεόραση αλλά και τους δημοσιογράφους, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην ίδια συνέντευξη, η στιχουργός και συγγραφέας μίλησε και για την πρώτη της ποιητική συλλογή, ενώ αποκάλεσε «στείρα» την τηλεόραση: «Η πρώτη μου ποιητική συλλογή έχει τον τίτλο “Ανθρωποφάγος” είναι ένα προϊόν ψυχής. Η τηλεόραση είναι στείρα γιατί δεν υπάρχει φαντασία. Θεωρώ έχει πολλά κλισέ. Είναι ένα παράθυρο στον κόσμο και πρέπει να υπάρχει, αλλά είναι ωραίο να μην είναι πλημμυρισμένο από τυπικαδούρες και κλισεδούρες».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fffbp5i0k9)

Στη συνέχεια η Σάννυ Μπαλτζή πρόσθεσε πως δεινοπαθεί με όσα παρακολουθεί στην τηλεόραση, λέγοντας: «Είχα πει ότι είναι στη μόδα η ανορεξία, είναι στη μόδα το MeToo θα ρωτάνε όλοι το ίδιο πράγμα. Θέλω να πω ότι αυτά είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα, δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν, για να δώσω μια απάντηση, γιατί κάποιος είπε "μα το MeToo και η ανορεξία είναι και τώρα πολύ σημαντικά, γιατί δεν ρωτάει τώρα κανείς;". Είσης, αυτό με τα πεσίματα, αν γίνει κάπως διαφορετικά δεν νομίζω ότι κανείς δεν έχει διάθεση να απαντήσει. Μερικές φορές όταν έχω ανοιχτή την τηλεόραση δεινοπαθώ με τους ανθρώπους που είναι απέναντι».

Κλείσιμο
Κλείνοντας τη συνέντευξη σχολίασε τις ερωτήσεις που γίνονται στους καλλιτέχνες από τους δημοσιογράφους: «Να αγαπάτε λίγο περισσότερο τους καλλιτέχνες. Δηλαδή, όταν πηγαίνετε να ρωτήσετε έναν καλλιτέχνη, δείτε πρώτα τι έχει κάνει, μην είναι όλο τόσο εμμονικό με την επικαιρότητα. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς έναν καλλιτέχνη μόνο για gossip, ειδικά κάποιοι άνθρωποι που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τους δημοσιογράφους για τις δουλειές τους και δεν υπάρχει λόγος».

Ειδήσεις σήμερα:

Η περιγραφή Σόιμπλε στο βιβλίο του για το «επεισόδιο Βαρουφάκη» και το παρασκήνιο της επιμονής του για Grexit

12 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Χώρισαν η Αντωνά και ο Σοϊλέδης - Η Μαρία έφυγε από το σπίτι, αποκάλυψε ο Φραγκολιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης