Η Σάννυ Μπαλτζή μίλησε για την πρώτη της ποιητική συλλογή, την τηλεόραση αλλά και τους δημοσιογράφους, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Στην ίδια συνέντευξη, η στιχουργός και συγγραφέας μίλησε και για την πρώτη της ποιητική συλλογή, ενώ αποκάλεσε «στείρα» την τηλεόραση: «Η πρώτη μου ποιητική συλλογή έχει τον τίτλο “Ανθρωποφάγος” είναι ένα προϊόν ψυχής. Η τηλεόραση είναι στείρα γιατί δεν υπάρχει φαντασία. Θεωρώ έχει πολλά κλισέ. Είναι ένα παράθυρο στον κόσμο και πρέπει να υπάρχει, αλλά είναι ωραίο να μην είναι πλημμυρισμένο από τυπικαδούρες και κλισεδούρες».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fffbp5i0k9)
Στη συνέχεια η Σάννυ Μπαλτζή πρόσθεσε πως δεινοπαθεί με όσα παρακολουθεί στην τηλεόραση, λέγοντας: «Είχα πει ότι είναι στη μόδα η ανορεξία, είναι στη μόδα το MeToo θα ρωτάνε όλοι το ίδιο πράγμα. Θέλω να πω ότι αυτά είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα, δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν, για να δώσω μια απάντηση, γιατί κάποιος είπε "μα το MeToo και η ανορεξία είναι και τώρα πολύ σημαντικά, γιατί δεν ρωτάει τώρα κανείς;". Είσης, αυτό με τα πεσίματα, αν γίνει κάπως διαφορετικά δεν νομίζω ότι κανείς δεν έχει διάθεση να απαντήσει. Μερικές φορές όταν έχω ανοιχτή την τηλεόραση δεινοπαθώ με τους ανθρώπους που είναι απέναντι».
Κλείνοντας τη συνέντευξη σχολίασε τις ερωτήσεις που γίνονται στους καλλιτέχνες από τους δημοσιογράφους: «Να αγαπάτε λίγο περισσότερο τους καλλιτέχνες. Δηλαδή, όταν πηγαίνετε να ρωτήσετε έναν καλλιτέχνη, δείτε πρώτα τι έχει κάνει, μην είναι όλο τόσο εμμονικό με την επικαιρότητα. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς έναν καλλιτέχνη μόνο για gossip, ειδικά κάποιοι άνθρωποι που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τους δημοσιογράφους για τις δουλειές τους και δεν υπάρχει λόγος».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.