Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Οριστικοποίησαν τους όρους στο διαζύγιό τους

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Οριστικοποίησαν τους όρους στο διαζύγιό τους

Συμφώνησαν να μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία όπως όριζε το προγαμιαίο τους συμβόλαιο

vergara-manganielo_64
Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο οριστικοποίησαν τους όρους διακανονισμού του διαζυγίου τους οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η 51χρονη ηθοποιός του «Modern Family» και ο 47χρονος ηθοποιός του «Magic Mike» συμφώνησαν να μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία σύμφωνα με το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

Το πρώην ζευγάρι δεν μοιραζόταν «καμία κοινή περιουσία» κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Το συμφωνητικό αναφέρει επίσης ότι τόσο η Βεργκάρα όσο και ο Μανγκανιέλο θα κρατήσουν τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία - συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, ρούχων και «διαφόρων προσωπικών αντικειμένων» - καθώς και τυχόν κέρδη που θα προκύψουν μετά την ημερομηνία χωρισμού τους στις 2 Ιουλίου 2023.
Κλείσιμο
Το ζευγάρι έχει απαρνηθεί το δικαίωμά του για διατροφή.

Η κατάθεση της αίτησης έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά τη συμφωνία του πρώην ζευγαριού γιατην οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έλαβε το PEOPLE τον Φεβρουάριο, η υπόθεση του διαζυγίου προχωρά ως αδιαμφισβήτητη αγωγή, που σημαίνει ότι και τα δύο μέρη εμφανίστηκαν και «συνήψαν γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τον γάμο τους ... η οποία υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο».

Ο Μανγκανιέλο ζήτησε από το δικαστήριο να τερματίσει τη συζυγική υποστήριξη και για τα δύο μέρη και θα διαταχθεί η αμοιβή του δικηγόρου όπως ορίζεται στην προτεινόμενη απόφαση, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο σε κοινή δήλωση, μετά από επτά χρόνια γάμου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τα 12 δεδομένα που δείχνουν την ανοδική πορεία της Οικονομίας - Αύξηση καταθέσεων κατά €50 δισ. ευρω, ρεκόρ σε επενδύσεις

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με φόντο την απόφαση ΣτΕ: «Ουρά τη κυβέρνησης ο Ανδρουλάκης» - «Παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες ο Κασσελάκης»

Όμηρος σκοτώθηκε από πυρά ισραηλινού ελικοπτέρου σε όχημα τρομοκρατών της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, λένε οι IDF
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης