Ρούλα Κορομηλά για την πολυσυζητημένη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;

Ρούλα Κορομηλά για την πολυσυζητημένη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;

Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν θα έπρεπε να ξαφνιάζουν τα όσα είπε, αφού είναι γνωστές οι απόψεις και ο τρόπος του καλλιτέχνη

roula-koromila
Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε, αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη και τις δηλώσεις του για την εποχή του τηλεοπτικού «Δέστε τους».

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωσε του Τσαλίκη που είπε ότι το κλίμα στο «Δέστε τους» ήταν τοξικό.

«Έτσι είναι η τηλεόραση, ας αφήσουμε τη λέξη "τοξικό". Αν κάποιος εκλαμβάνει μια εκπομπή ως τοξική, εγώ δεν μπορώ αυτό να το καταλάβω. Να μη χαρακτηρίζουμε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0c10tvkkawx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Γιώργος. Τον Γιώργο τον αγαπώ, είναι δικό μου παιδί. Δεν έχω ακούσει τι έχει πει και γι' αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Παρόλα αυτά, θέλω να πω ότι η τηλεόραση έχει άγχος, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά κι όταν είναι και το live, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είναι όπως το τραγούδι».

Τέλος, για τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη και τα σχόλια που προέκυψαν μετά από αυτή, δήλωσε: «Άντε πάλι. Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτά που είπε; Ο τρόπος που μίλησε; Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;».



Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες ο δολοφόνος της Κυριακής - Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Αθήνα: Ανταλλαγή ναρκωτικών εν μέση οδώ - Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε σε 57 συλλήψεις

Μπλόκο του ΣτΕ στην ανάπλαση του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης