Σάγια για την κακοποιητική σχέση από την οποία πέρασε: Κατάλαβα ότι πρέπει να χωρίσω, όταν είδα τα όνειρά μου να φεύγουν

Σάγια για την κακοποιητική σχέση από την οποία πέρασε: Κατάλαβα ότι πρέπει να χωρίσω, όταν είδα τα όνειρά μου να φεύγουν

Σκεφτόμουν ότι αυτός ο άνθρωπος με κρατάει πίσω, εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

saya
Η Σάγια έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, περιγράφοντας τον ρατσισμό που έζησε στον χώρο της δισκογραφίας, ενώ μίλησε και για την κακοποιητική σχέση που είχε.

Η πρώην τραγουδίστρια των Hi-5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

«Όταν μου είπαν τι έγινε, έπαθα σοκ. Δεν μπορώ να το πιστέψω και να φανταστώ πώς νιώθουν οι γονείς. Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά και φίλες μου. Αυτή η κτητικότητα, το ότι κανένας άλλος δεν θα σε ακουμπήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0c11nwtlak9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ευτυχώς, είχα πολύ καλούς φίλους που με βοήθησαν. Και η κολλητή μου είναι ψυχολόγος, οπότε μπορούσα να τα συζητήσω όλα αυτά, της τα έλεγα και μου έλεγε "όχι, φύγε από αυτή την κατάσταση". Εσύ η ίδια μπορεί να μη μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, κατάλαβε ότι πρέπει να φύγει από αυτή τη σχέση, όταν είδε ότι ο άνθρωπος αυτός την κρατάει πίσω.

«Το καμπανάκι που μου χτύπησε κι είπα ότι τώρα θα φύγω ήταν ότι έβλεπα τα όνειρά μου να φεύγουν. Αυτός ο άνθρωπος με κρατάει πίσω, εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Αυτός φταίει για την κατάσταση, οπότε ξύπνησα μια μέρα κι είπα "τέλος, θα φύγω". Έφυγα νύχτα από το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει. Κι από κει και πέρα, όλα καλά», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες ο δολοφόνος της Κυριακής - Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Αθήνα: Ανταλλαγή ναρκωτικών εν μέση οδώ - Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε σε 57 συλλήψεις

Μπλόκο του ΣτΕ στην ανάπλαση του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης