Φαίη Σκορδά: Δεν έχει ακουστεί ποτέ ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν ήταν σωστή απέναντι στους συνεργάτες της

Φαίη Σκορδά: Δεν έχει ακουστεί ποτέ ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν ήταν σωστή απέναντι στους συνεργάτες της

Πάντα άνθρωποι που ήταν στις ομάδες της μιλάνε με τα καλύτερα για εκείνη, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

faih-skorda__2_
Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τον τρόπο, με τον οποίο ανακοίνωσε η Ελεονώρα Μελέτη το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα σταματήσει την 1η Μαΐου, καθώς το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί για τις Ευρωεκλογές.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια του δημοσιογράφου Θοδωρή Ρακιντζή, που άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της με τους συνεργάτες της.

Εκείνη έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύουν. Σχολιάζοντας το απόσπασμα στην εκπομπή «Fay's Time», η Φαίη Σκορδά υπερασπίστηκε τη συνάδελφό της.

«Μου άρεσε πάρα πολύ που απάντησε μέσα από την εκπομπή της. Θα μπορούσε να βγάλει παράπονα, να αφήσει μπηχτές, θα μπορούσε να μην αναφέρει τίποτα και μετά να τα πει σε άλλες εκπομπές, θα μπορούσε να πει μια δική της άλλη άποψη μέσα από τα social media. Για μένα, επαγγελματίας παρουσιάστρια που σέβεται το ψωμί της και τον σταθμό που εργάζεται είναι αυτό που έκανε η Ελεονώρα. Χωρίς να αφήσει καμιά αιχμή. Απλώς μετέφερε όσα έγιναν», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0c2on7wdq3l)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν απόλυτη και καλά έκανε. Δεν έχει ακουστεί ποτέ ότι η Ελεονώρα απέναντι στους συνεργάτες της δεν ήταν σωστή. Πάντα άνθρωποι που ήταν στις ομάδες της μιλάνε με τα καλύτερα για εκείνη. Για όσους είπαν ότι εξαφανίστηκε, θα ήθελα να πω ότι πολλές φορές μπορεί να θες τον χρόνο σου. Μπορεί στον αέρα της εκπομπής να μην φαίνεται κάτι, μέσα της όμως, μπορεί να θέλει τον χρόνο της για να το διαχειριστεί. Αν η Ελεονώρα κάνει κάτι άλλο επαγγελματικά και ξεκινήσουν οι συζητήσεις, τότε θα δει αν μπορεί και πόσους μπορεί να πάρει από την ομάδα. Η Ελεονώρα επειδή έχει κάνει τα πάντα τηλεοπτικά και μου βγάζει μια σιγουριά, είναι ένα πολυεργαλείο, είμαι σίγουρη ότι θα κάνει κάτι που θα της ταιριάζει και θα της αρέσει».

Τέλος, τόνισε: «Θα πω για εμένα ότι έχουν ακουστεί και πράγματα που δεν ισχύουν. Μπορεί να είχε ακουστεί και μια αλλαγή ώρας που εγώ δεν την ήξερα, αλλά εν τέλει να πραγματοποιήθηκε. Τα κανάλια αποφασίζουν, ξέρουν καλύτερα και για εμένα η Ελεονώρα το αντιμετωπίζει πολύ σωστά γιατί δεν είναι επί προσωπικού. Δεν ήθελε κάποιος να θίξει την Ελεονώρα, κάποια πράγματα γίνονται και προς όφελος του καναλιού».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες ο δολοφόνος της Κυριακής - Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Αθήνα: Ανταλλαγή ναρκωτικών εν μέση οδώ - Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε σε 57 συλλήψεις

Μπλόκο του ΣτΕ στην ανάπλαση του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης