MasterChef: Ο Γιάννης δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε δάκρυα

MasterChef: Ο Γιάννης δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε δάκρυα

Υπήρχε οχλαγωγία, δεν είχε αρχή – μέση – τέλος η κουβέντα και δεν υπήρχε συνοχή μεταξύ μας, είπε ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας

masterchef_54
Στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας συνάντησαν τους κριτές για να συζητήσουν όλα όσα εκτυλίχθηκαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία λίγες ώρες νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Πάνο Ιωάννιδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και το Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ωστόσο, ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας δεν έκρυψε την προσωπική του φοβία έπειτα από την καθαίρεση του πρώην αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Εκφράζοντας τις σκέψεις του, ο Γιάννης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά.

Δείτε το βίντεο
MasterChef 2024 | Δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης!

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, εξήγησε: «Το συμβούλιο ξεκίνησε λάθος και νομίζω πως, αν δεν φτιάξει κάτι που είναι λάθος, συνεχίζει λάθος. Υπήρχε οχλαγωγία, δεν είχε αρχή – μέση – τέλος η κουβέντα και δεν υπήρχε συνοχή μεταξύ μας».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον παίκτη: «Από τον εαυτό σου είσαι ευχαριστημένος από την χθεσινή ομαδική;», στο οποίο απάντησε ο Γιάννης: «Όχι, σεφ. Από την μπριγάδα μου, όμως, αισθάνομαι πως είμαι γιατί έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν».

«Η μαγειρική για εμένα είναι όλη μου η ζωή. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξυπνάω και το τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθώ», σημείωσε συγκινημένος ο διαγωνιζόμενος στην κάμερα της εκπομπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες ο δολοφόνος της Κυριακής - Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Κίνδυνος ανάφλεξης: Με το όπλο παρά πόδα το Ισραήλ για ενδεχόμενη επίθεση από το Ιράν - «Αν το κάνουν, θα τους πληγώσουμε»

Ο επικός διάλογος ηλικιωμένης με τον Κασσελάκη στην Κρήτη: «Καμία καθυστέρηση στα νοσοκομεία» - Απόλαυση, σχολιάζει ο Άδωνις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης