Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, τον αγαπώ υπερβολικά

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, τον αγαπώ υπερβολικά

Είναι εξαιρετικός πατέρας, μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου, έχουμε εξαιρετική σχέση, πρόσθεσε η σεναριογράφος

mir_papaoikonomou
Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μίλησε για τη ζωή της στα Κύθηρα, τον πρώην συζυγό της και τους γιους της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Η γνωστή σεναριογράφος, αρχικά, είπε: «Η καθημερινότητα μου στα Κύθηρα είναι διαφορετική, όλα γίνονται πιο άνετα. Η επαφή με τη φύση κάνει όλη τη διαφορά. Στην πόλη θέλω να επιστρέψω για αυτά που στερούμαι δηλαδή για το θέατρο και τον κινηματογράφο».

Αναφορικά με το πέρασμα του χρόνου η ίδια παραδέχθηκε: «Δεν μου πολυαρέσει όταν γερνάω και η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0balsu8zxkh)

Επίσης, τόνισε: «Δεν μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση. Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική. Είναι αστείο αυτό που λέω, γιατί όταν δουλεύεις 40 χρόνια λες "πώς γίνεται;"».

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αποκάλυψε: «Είναι ο καλύτερος μου φίλος, τον αγαπώ υπερβολικά, είναι εξαιρετικός πατέρας, μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου, έχουμε εξαιρετική σχέση. Ταξιδεύουμε μαζί, εννοώ οι 2 μας, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω ότι απλά όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε [καταλάβαμε] ότι ίσως να μην ταιριάζουμε σε αυτόν τον τομέα, να μην θέλαμε να είμαστε ζευγάρι. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα γιατί έχω φίλους, την αδελφή μου, έχω δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Δεν θα ήθελα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να παντρευτώ ξανά. Δεν μπορώ να είμαι 100% απόλυτη, καλά στην ηλικία μου όχι βέβαια, αλλά μπορεί να έρθει κάτι κεραυνοβόλο και να ανατρέψει όλα τα "ποτέ" μου».

Στο τέλος, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου όσον αφορά στους γιους της ανέφερε: «Ο ένας μου γιος είναι στην Αμερική και μιλάμε καθημερινά. Θέλω να βλέπω τον εγγονό μου. Ο άλλος μου γιος είναι εδώ και τον βλέπω αρκετά συχνά».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν στη Σερβία - Το παρέσυραν με ΙΧ και το πέταξαν σε χωματερή

Τα τρία σενάρια για τις έδρες των Σπαρτιατών - Η δίωξη του Αρείου Πάγου και η επικείμενη απόφαση του εκλογοδικείου


«Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» - Τα λόγια του πατέρα της Κυριακής μετά την κηδεία - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης