Τομ Χόλαντ: Διχάζει η επιλογή της ηθοποιού που θα παίξει την «Ιουλιέτα» στο πλευρό του

Τομ Χόλαντ: Διχάζει η επιλογή της ηθοποιού που θα παίξει την «Ιουλιέτα» στο πλευρό του

Στο Twitter πολλοί επιμένουν πως «έπρεπε να αρνηθεί τον ρόλο, λόγω της εμφάνισής της»

ioylieta-holland-arthro
H επιλογή της ηθοποιού που θα υποδυθεί την Ιουλιέτα στο πλευρό του Τομ Χόλαντ έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Πρόκειται για τη διάσημη παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», που θα ανέβει στο Duke of York's Theatre την Πέμπτη 23 Μαΐου, με τον σταρ του «Spiderman» στον ρόλο του Ρωμαίου.

Το έργο θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμι Λόιντ, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την αναβίωση του «Sunset Boulevard» του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Σέρζινγκερ.

Κλείσιμο
Ωστόσο, εκείνη που θα υποδυθεί την Ιουλιέτα δεν έχει ενθουσιάσει το κοινό. Πρόκειται για την ανερχόμενη ηθοποιό, Francesca Amewudah-Rivers.


Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση, η νεαρή ηθοποιός ανέφερε πως για εκείνη, η συγκεκριμένη συμμετοχή είναι ένα όνεριρο που πραγματοποιεί: «Είμαι τόσο ευγνώμων που θα κάνω το ντεμπούτο μου στο West End ως Ιουλιέτα με την εταιρεία The Jamie Lloyd Company. Είναι όνειρο να συμμετάσχω σε αυτήν την ομάδα απίθανων καλλιτεχνών με τον Jamie στο τιμόνι. Είμαι ενθουσιασμένη που θα φέρω φρέσκια ενέργεια σε αυτή την ιστορία δίπλα στον Τομ και θα καλωσορίσω νέο κοινό στο θέατρο».

Francesca_Amewudah-Rivers
Στο παρελθόν, έχει εμφανιστεί σε δύο σεζόν της σειράς «Bad Education» του BBC, αλλά και σε τρεις ταινίες μικρούς μήκους. Αν και διαθέτει μία εμπειρία στο θεατρικό σανίδι, η ηθοποιός δεν έχει πείσει το κοινό, εξαιτίας της εμφάνισής της.

Σχόλια που κάνουν την εμφάνισή τους στο Twitter μιλούν αρνητικά για την επιλογή της ηθοποιού, τονίζοντας πως «θα έπρεπε να είχε αρνηθεί τον ρόλο». Αναφέρουν μάλιστα, πως δεν είναι αρκετά όμορφη για να υποδυθεί την Ιουλιέτα, ενώ όλοι στέκονται στο γεγονός ότι είναι μαύρη.

Υπήρξαν βέβαια, κι εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν την ηθοποιό και την παραγωγή της παράστασης, αναφέροντας πως ίσως πρόκειται για ένα μήνυμα που θέλει να περαστεί στη σύγχρονη εποχη, καθώς πολλές φορές ακόμα και σήμερα, η καταγωγή και η εμφάνιση κάποιου μπορεί να αποτελεί εμπόδιο για μια σχέση, ενώ δεν θα έπρεπε.

Κάποιος έγραψε ότι ο «Ουίλλιαμ Σαίξπηρ θα ήταν σοκαρισμένος με αυτή την επιλογή», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Σε αυτό το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", η Ιουλιέτα έχει το μουστάκι». Βέβαια, κάποιοι τη στήριξαν και τόνισαν πως το να υποδυθεί μια μαύρη την Ιουλιέτα είναι «πρωτοποριακό», ενώ ανέφεραν επίσης, πως ίσως αποτελεί συμβολισμό εναντίον του ρατσισμού.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:




Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης