Ελεονώρα Μελέτη για την υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη: Δεν τελειώνουν έτσι όλες οι καταγγελίες

Ελεονώρα Μελέτη για την υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη: Δεν τελειώνουν έτσι όλες οι καταγγελίες

Χαίρομαι που τελείωσε έτσι αυτή η υπόθεση και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

eleonora-meleti__3_
Την υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο 69χρονος τραγουδιστής οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο αυτόφωρο, μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Τελικά, κρίθηκε αθώος, με τη σύζυγό του να παίρνει πίσω την καταγγελία της και να επιβεβαιώνει πως όλα μεταξύ τους είναι καλά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: «Εκεί που καθόμασταν χθες, "σκάει" μια έκτακτη είδηση όπως τη διάβασα κι εγώ στο κινητό μου "χειροπέδες στον Γιάννη Γιοκαρίνη, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία". Αμάν λέω, ρε παιδιά τι έγινε; Και μετά ξεκινάει μια ιστορία που κατέληξε κι έκλεισε με την αθώωσή του μετά το αυτόφωτο που πραγματοποιήθηκε και την έξοδο πιασμένοι χέρι-χέρι με τη σύζυγό του από την Ευελπίδων».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0b4cz4ejdzl)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν όλοι οι καβγάδες μεταξύ των ζευγαριών τελειώνουν με ένα τηλεφώνημα για σύσταση στην Αστυνομία, αλλά νομίζω ότι η τρίχα έγινε τριχιά αυτομάτως από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία».

Η παρουσιάστρια τόνισε επίσης: «Άλλες φορές παραπονιόμαστε επειδή η Αστυνομία δείχνει ένα ωχαδελφιστικό προφίλ και αυτή τη φορά που τελέστηκε κατά λέξη το γράμμα του νόμου, ακούμε ότι κάναμε την τρίχα τριχιά».

Κλείσιμο
Κλείνοντας, κατέληξε: «Εγώ χαίρομαι που τελείωσε έτσι αυτή η υπόθεση και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν τελειώνουν όμως έτσι όλες οι καταγγελίες».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης