Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα σχόλια της Νένας Μεντή για το παιδί της: Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα σχόλια της Νένας Μεντή για το παιδί της: Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε

Η ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξή της ότι βαριόταν την κόρη της όταν ήταν μωρό

stamatina-menti
Η Νένα Μεντή, σε συνέντευξη της την Tρίτη 2 Απριλίου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», αποκάλυψε ότι βαριόταν την κόρη της όταν ήταν μωρό και αυτό είναι κάτι που το έχει μοιραστεί μαζί της.

Αυτές τις δηλώσεις σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης.

Αρχικά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μπορεί εν τη ρύμη του λόγου και επειδή νιώθεις άνετα να πεις πράγματα που όπως τα λες μερικές φορές μπορεί να τα λες με λίγο χιούμορ ή με λίγη αφέλεια, που όπως τα ακούς μετά λες "Πω πω, πώς το είπα αυτό, ακούστηκε λίγο λάθος". Δηλαδή θέλω να πιστεύω ότι η κ. Μεντή κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενδεχομένως με το τι μήνυμα μπορεί να πέρασε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0a93aouoymh)
Κλείσιμο

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε με τη σειρά του ότι μερικές μητέρες δεν νιώθουν ότι το παιδί τους είναι η προτεραιότητά τους.

«Όταν κάνεις ένα παιδάκι σου γεννάται αυτή η ανάγκη και μέρα με τη μέρα» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Απλά επειδή έχει και την κόρη της και το εγγόνι της πιστεύω ότι και η ίδια βλέποντάς το σήμερα ίσως θα ήθελε να το έχει θέσει λίγο διαφορετικά» συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Και εμείς υπάρχουν στιγμές που πήζουμε, δεν αντέχουμε άλλο, ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, που κουραζόμαστε από τις καταιγιστικές υποχρεώσεις και από ένα ασφυκτικό πρόγραμμα...».

Η Νένα Μεντή είχε πει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της: «Έχουμε ένα παιδί υπέροχο που το έχει μεγαλώσει αυτός πιο πολύ και όχι εγώ. Εγώ δούλευα αλλά ήμουν και τεμπέλα. Είναι σπουδαίος, πολύ καλός πατέρας, πατέρας και μάνα μαζί. Της το έχω πει της κόρης μου… “Βαριόμουν μαζί σου Μαρία μου”. Ήθελα να μεγαλώσει να κάνουμε παρέα, δεν μπορούσα το μωρό το μικρό. Φώναζα φίλες από τον παιδικό για να με παρηγορήσουν και να παίξουν μαζί. Δεν έκρυβα τίποτα και αυτό έχει τα καλά του. Μπορεί πολλές φορές να μην αντέχεται η τόση ευθύτητα αλλά τελικά κάτι κερδίζεις, γιατί δεν παίζεται τίποτα από πίσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικά βίντεο από τα 7,5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν: 4 νεκροί και 50 τραυματίες - Τουλάχιστον 26 τα κτήρια που έγειραν ή κατέρρευσαν

Θρίαμβος των Μπλε, ανατροπή στην κάλπη του Survivor - Δείτε βίντεο

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο από τα τελευταία λεπτά πριν το έγκλημα - Το καρτέρι του δολοφόνου έξω από το σπίτι της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης