Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπάει συνεργάτης του για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του - Τον πέθαναν πριν την ώρα του

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπάει συνεργάτης του για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του - Τον πέθαναν πριν την ώρα του

Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε, ας σεβαστούμε λίγο, είναι λεπτό το ζήτημα, τόνισε ο Νεκτάριος Αναγνώστου

kokotas_24
Για πέμπτη μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας, ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του τραγουδιστή, Νεκτάριος Αναγνώστου, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου διέψευσε ανακριβή δημοσιεύματα και ξέσπασε συγκεκριμένα με τίτλους ειδήσεων που γράφουν ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έχει φύγει από τη ζωή.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Είναι τραγικά και είναι απίστευτα, κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d09gsrew4ukx)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Αυτά που γράφονται είναι ψέματα. Πεθαίνουν τον άνθρωπο... Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Ρώτα πρώτα, πάρε τηλέφωνο να μάθεις ποια είναι η αλήθεια. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε λίγο, είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν».

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Κόκοτας τόνισε: «Οι άνθρωποι κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για τον άνθρωπο. Δεν είναι δυνατό να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά, ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, η οικογένειά του, το παιδάκι του. Είναι δυνατόν; Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα. Κάθονται και ασχολούνται με πράγματα που δεν υπάρχουν, είναι δυνατόν; Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο, αλλά δεν μπορείς να λες πράγματα που δεν υπάρχουν».

Οι γιατροί εξετάζουν το πότε θα ξεκινήσουν την αποσωλήνωσή του
Τα επόμενα βήματα στον δύσκολο δρόμο που βαδίζει στη ΜΕΘ ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη, εξετάζουν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» μετά τις πρώτες απεικονιστικές εξετάσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν ως καλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο βήμα για τους γιατρούς θα είναι η προσπάθεια να προχωρήσουν σε αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως εξηγούν νοσοκομειακές πηγές, πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται σταδιακά και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται εύκολη.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της περιπέτειας υγείας του 56χρονου τραγουδιστή μετά τη συμπλήρωση των πρώτων κρίσιμων 24ωρων αν και γνωρίζουν ότι η εικόνα μιας καλής αξονικής τομογραφίας, δεν αρκεί για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, λόγω της συνολικής επιβαρυμένης εικόνας του ασθενή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στην αντεπίθεση μετά την ανάρτηση Ακρίτα - «Γιατί τόσα ψέματα;»

Σκότωσε την 28χρονη στους Αγ. Αναργύρους ενώ αυτή μιλούσε στο 100 και έτρεχε να σωθεί

Ένταση στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης