Γιώργος Μαργαρίτης: Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, πήραν πράγματα από εμένα και έγιναν ξεφτέρια

Γιώργος Μαργαρίτης: Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, πήραν πράγματα από εμένα και έγιναν ξεφτέρια

Έχω διορθώσει πολλά καινούργια παιδιά και κορίτσια που κάνουν αυτά τα επαγγέλματα, σχολίασε ο τραγουδιστής

giorgos-margatitis
Ένα βίντεο του Γιώργου Μαργαρίτη κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο φαίνεται να κάνει παρατήρηση σε μια λουλουδού που εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, γιατί δεν έριχνε σωστά τα λουλούδια.

Με αφορμή αυτό, ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το περιστατικό και τόνισε ότι έχει διορθώσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του τις λουλουδούδες και τις έχει βοηθήσει να γίνουν καλύτερες στο επάγγελμά τους.

Δείτε το βίντεο
Αρχικά, δήλωσε: «Άμα σου ρίξω εγώ εσένα, πάνω στο κεφάλι σου, τι θα έκανες; Εγώ όμως τη διόρθωσα. Σε πολλές λουλουδούδες έχω διορθώσει πράγματα και μετά βλέπεις, μόλις τους λέω πως να φέρνουν τα λουλούδια κοντά μου, τρελαίνονται, γίνονται ξεφτέρια. Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, έγιναν από τον Μαργαρίτη. Γιατί αυτό το επάγγελμα δεν είναι εύκολη δουλειά».

Κλείσιμο
Επίσης, πρόσθεσε: «Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, πήραν πράγματα από εμένα και έγιναν ξεφτέρια. Όταν έρχονται τα πανέρια, με τα πανέρια μια κοπέλα, στα γρήγορα πρέπει να κάνει μπαμ μπαμ, πατ κιουτ δηλαδή, να τα μαζεύει στο τελευταίο πανεράκι κι εκεί ο τραγουδιστής μετά θα γυρίσει και θα της τα πάρει με τη μια, αρκεί να κρατάει το πανεράκι και να μην το έχει χαλαρό και πέσει κάτω. Αυτά δεν τα ξέρουν οι καινούργιες κοπέλες. Μόλις όμως το έχουν αντιληφθεί αυτό που τους τα έλεγα εγώ χρόνια - δεν είναι τώρα - αυτά τα κορίτσια έγιναν ξεφτέρια. Σημασία έχει ότι εγώ αυτό το κάνω πάντα, όπως κάνω και στα καινούργια παιδιά που σκουπίζουν την πίστα. Τα καινούργια παιδιά τι κάνουν; Παίρνουν τη σκούπα και σκουπίζουν, σκουπίζουν, σκουπίζουν και δεν τελειώνουν καμία φορά. Ανάποδα όμως η σκούπα, άμα τη πάνε, σε δευτερόλεπτα έχει καθαρίσει η πίστα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d08onerrbyap)

Ο Γιώργος Μαργαρίτης συνέχισε: «Έχω διορθώσει πολλά καινούργια παιδιά και κορίτσια που κάνουν αυτά τα επαγγέλματα. Τα λουλούδια δεν τα ρίχνουν πάνω στο κεφάλι του καλλιτέχνη, ούτε πάνω στα ρούχα του. Τα ρίχνουν δίπλα, του δίνουν ένα – δυο στο χέρι και τα άλλα τα ρίχνουν χάμω, δίπλα του. Αυτό είναι το σωστό. Είμαι παράλογος; Υπάρχουν βίντεο από εκείνη την εποχή που με έχουν κρύψει μέσα στα λουλούδια και μέσα στα πιάτα και όχι μόνο. Βάλε σαμπάνιες τριγύρω! Έχουν γίνει αυτά... είναι παμπάλαια, δεν είναι τωρινά».

Για το πόσα είναι τα περισσότερα λεφτά που του έχουν ρίξει σε λουλούδια, ο τραγουδιστής αρκέστηκε απλά να πει: «Είναι μεγάλη η καριέρα μου τώρα, δεν είναι σημερινή. Έχουν συμβεί πράγματα και θαύματα!».

Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Ελλάδα: Οφθαλμίατρος απέκρυψε εισοδήματα αξίας 161.000€ και αγόρασε 23 πανάκριβα ρολόγια

Ισραήλ: Μεγαλώνει η οργή των διαδηλωτών κατά Νετανιάχου για τους ομήρους

Ηλεία: Έκρυβε κοκαΐνη ακόμα και σε κουτί του Depon ο επιχειρηματίας που συνελήφθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης