Η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρέτησε τον Μικέ, τον σκύλο που είχε για 17 χρόνια. Με μια συγκινητική ανάρτηση, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές φωτογραφίες της με τον σκύλο και στη λεζάντα έγραψε, ότι «ο Μικες μου εδώ και 25 μέρες έχει φύγει».
Στην πορεία, τόνισε πόσο της έχει κοστίσει η απώλεια του «κολλητού» της Μικέ και πόσο την έχει αποσυντονίσει, η απώλειά του.
«Ο Μικες μου εδώ και 25 μέρες έφυγε. Δεν μπορούσα να το κάνω ανάρτηση. Όλο αυτό το διάστημα το κινητό μου πετούσε συνεχώς φωτογραφίες του και με βασάνιζε. Έχω αποσυντονιστεί αρκετά. Ήταν ο κολλητός μου 17 χρόνια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αποφάσισα να τον αποχαιρετήσω με μια ανάρτηση για να αποδεχτώ αυτόν το κύκλο που έκλεισε Το ξέρω ότι με καταλαβαίνετε εσείς που το έχετε ζήσει . Γεια σου Μικεδακο μου».
Κάτω από την ανάρτησή της σχολίασαν αρκετοί από τους ακολούθους της. Μεταξύ αυτών και η Ναταλία Γερμανού, που της έγραψε: «Αχ Μαράκι. Μικές αγαπημένος και ξάπλα στο χαλί, εκεί που πίναμε τα κρασιά μας. Εκεί θα ναι πάντα».
Πιο δυναμικό και πιο εντατικό από ποτέ, το φετινό (2025) πρόγραμμα καθαρισμών ξεκίνησε από την Άνδρο, όπου πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί σε τέσσερις περιοχές, κατά το τριήμερο 7 με 9 Μάϊου, συγκεντρώνοντας περίπου 310 κιλά απορριμμάτων.
Το COSMOTE Business Messaging Pack προσφέρει αποστολή SMS, email, Viber και RBM μέσω μίας ενιαίας cloud πλατφόρμας, εξασφαλίζοντας μετρήσιμα αποτελέσματα και στοχευμένη επικοινωνία.