H Mαίρη Συνατσάκη έκανε μια ανάρτηση που μπέρδεψε κάπως το κοινό της κι έτσι, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Η γνωστή Instagrammer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story, στο οποίο φαίνεται να κρατά στα χέρια της ένα αβοκάντο, για να το καθαρίσει.
Όταν τελικά, το κόβει και βλέπει ότι είναι ώριμο και μπορεί να καταναλωθεί, στο πρόσωπό της σχηματίζεται ένα χαμόγελο. «Αυτό το συναίσθημα», έγραψε πάνω στο βίντεο.
Βλέποντας το όμως, το κοινό της μάλλον δεν κατάλαβε αυτό που εννοούσε η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ παρερμήνευσε το βίντεο, θεωρώντας πως είναι και πάλι έγκυος.
Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, η Ιnstagrammer δημοσίευσε ένα ακόμα story, εξηγώντας τι ήθελε να πει.
«Για κάποιον λόγο έχει γεμίσει το inbox μου με ερωτήσεις για το αν είμαι έγκυος με βάση το προηγούμενο στόρι. Δεν ξέρω πως μπερδευτήκατε έτσι. Εγώ απλά εννοούσα αυτό το συναίσθημα του να πετυχαίνεις σε τέλεια φάση το αβοκάντο σου, που είναι σχεδόν απίθανο, μιας που η καλή τους φάση κρατάει 4,5 δευτερόλεπτα», έγραψε.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.