Χριστίνα Λαμπίρη: Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου κοινωνικά θέματα που ήταν στενάχωρα

Χριστίνα Λαμπίρη: Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου κοινωνικά θέματα που ήταν στενάχωρα

Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συνεχίσουν, όπως εγώ, πρόσθεσε

hristina-lampiri
Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις απώλειες της ζωής της, αλλά και την κόρη της.

Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» κι αρχικά, αναφέρθηκε σε δυσάρεστα περιστατικά, που έπρεπε να αντιμετωπίσει σε μια εκπομπή.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα. Αυτά τα κοινωνικά, τα βαριά. Είμαι αυτό ακριβώς, χορός, τραγούδι, τρεις μέρες στην πόλη σας. Έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα και όταν τα δω σοβαρά, θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που κάνω. Επειδή πουλάει τώρα το κοινωνικό, θα βάλεις κοινωνικό. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συνεχίσουν, όπως ήμουν εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ερχόταν ένα θέμα στο πλατό, αγκομαχούσα μέχρι να το βγάλω, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ, το καταλάβαινες εσύ οπότε με απέρριπτες. Και το χειρότερο από όλα ήταν, ότι όταν τελείωνε όλο αυτό, εγώ γύριζα στο γραφείο ετοιμάζοντας μια άλλη εκπομπή και ο άλλος άνθρωπος που είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής, γύριζε στον πόνο του. Για μένα ήταν μηδέν προσφορά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d07357dr7kj5)
Κλείσιμο

Όσο για τις απώλειες που τη σημάδεψαν, είπε: «Ο πατέρας μου έφυγε το 2005. Το 2018 ήταν μία συγκλονιστική χρονιά στη ζωή μου, γιατί έφυγε η μητέρα μου και εγώ ολοκλήρωσα τον τηλεοπτικό μου κύκλο. Ήταν μια χρονιά όχι απλά ριζικών αλλαγών, προφανώς ήταν τεράστια απώλεια του πατέρα μου, αλλά πάντα στην άκρη του μυαλού μου έχω ότι να παιδί ορφανεύει, όταν χάνει τη μάνα του. Είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου και του μοιάζω και πάρα πολύ και ήμασταν και κολλητοί».

Όπως είπε αργότερα, ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την απώλειά των γονιών της. «Δεν είναι κάτι που μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ. Τη βλέπω στον ύπνο μου. Ήθελα να κρατήσω από τη μητέρα μου την υπομονή της. Ήταν ένας άνθρωπος με απίστευτη υπομονή και ένας άνθρωπος που δεν μιλούσε πολύ. Αλλά όταν μιλούσε δεν ήξερες πού να κρυφτείς. Από τον πατέρα μου πήρα την ενέργειά του και το πόσο δυναμικός ήταν», ανέφερε.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε επιπλέον, για την κόρη της και πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό της.

«Η ευαισθησία μου μεγεθύνθηκε όταν ήρθε στη ζωή η κόρη μου, εκεί αρχίζουν και άλλα πράγματα να δημιουργούνται. Εκεί πρώτα απ’ όλα νιώθεις τεράστια την ευθύνη. Δηλαδή μέχρι να έρθει στον κόσμο, ναι ήμουν ευαίσθητη, αλλά ήμουν ένας άνθρωπος που ζούσα για μένα και την καθημερινότητα μου. Στα 24 την απέκτησα την κόρη μου», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0737he1abip)

Τέλος, συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, αυτομάτως άρχισα να νιώθω τεράστιες ευθύνες. Όταν έχεις παιδί, έτσι όπως βίωσα και βιώνω εγώ τη μητρότητα, εκτιμώ ότι έχεις έναν στόχο στη ζωή σου πραγματικά. Είχα την ευθύνη της να μεγαλώσει σωστά, να γίνει ένας καλός άνθρωπος, να πάει καλά στις σπουδές της, να μπορεί να εξελιχθεί, να έχει την παιδεία της. Μια ανησυχία μόνιμη για τις παρέες της, τους φίλους της, τις σχέσεις της. Πέρασα όλες αυτές τις περίεργες καταστάσεις που περνάνε οι γονείς».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδιάς στη Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνοαμερικανός που «τρέλανε» το NCAA βγάζει ελληνικό διαβατήριο και ονειρεύεται Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό - Δείτε το βίντεο


Ο Τραμπ παρουσίασε βίντεο με τον Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα και εξόργισε τους Δημοκρατικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης