Φαίη Σκορδά: Η απάντησή της για τον Σέρχιο Αραούχο - Δείτε βίντεο

Φαίη Σκορδά: Η απάντησή της για τον Σέρχιο Αραούχο - Δείτε βίντεο

Δεν τον ξέρω αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη, σχολίασε στο Instagram

skorda
Στα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, απάντησε το απόγευμα το Σαββάτου (30/3) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά.

Μια ανάρτηση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ και ένα tag ήταν αρκετά για να αρχίσουν τα δημοσιεύματα να μιλούν για νέο έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και τον ποδοσφαιριστή. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όπου η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη Ρώμη και στην εικόνα ανέφερε την εταιρεία από το ρούχο που φορούσε αλλά και τον ποδοσφαιριστή καθώς είναι από τη συλλογή του. Και εκείνος, από την πλευρά του, έσπευσε να την αναδημοσιεύσει.

Έτσι η Φαίη Σκορδά μετά από καταιγισμό τηλεφώνων που δέχτηκε, θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. «Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, ότι είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαϊδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Βίντεο με την απάντηση της Φαίης Σκορδά για τον Σέρχιο Αραούχο:

Φαίη Σκορδά: Η απάντησή της για τον Αραούχο
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Ευρώπη για την αφρικανική σκόνη - 180.000 τόνοι άμμου κάλυψαν τον ουρανό της Ελβετίας - Δείτε φωτογραφίες

Κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία: Ο Ερντογάν πήγε στην Αγιά Σοφιά για να πάρει δύναμη

Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα συγκλονίζει τη Βρετανία - «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης